Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем MAS налични на Лорето, Летище [LTO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на MAS на Лорето, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Mitsubishi Mirage

mex
A
4
3
1
Mitsubishi Mirage

от

$28.94 на ден

Мини

Hyundai i10

hertz
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$48.12 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

mex
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$28.94 на ден

Икономичен

Chevrolet Trax

alamo
A
5
5
2
Chevrolet Trax

от

$65.08 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

mex
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$31.68 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$68.51 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

europcar
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$48.12 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$127.84 на ден

SUV

Jeep Patriot

hertz
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$67.84 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$84.98 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$127.84 на ден

Информация за MAS на Лорето, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на MAS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които MAS предоставя на Лорето, Летище [LTO].

Mas

Име на фирмата:

Mas

Адрес:

INTERIOR EDIFICIO TERMINAL, AEROPUERTO INTERNACIONAL DE LORETO, LORETO, BCS, MX, 23880

Телефон:

+52 33 4624 2114

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Лорето, Летище [LTO]

Като алтернатива на MAS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лорето, Летище [LTO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Mex Rent a Car

Mex 208 reviews

4.2 / 10

Europcar Direct

Europcar 142 reviews

3.1 / 10

Hertz Direct

Hertz 66 reviews

3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лорето, Летище [LTO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MEX и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лорето, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Лорето, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Лорето, Летище [LTO], разгледайте SUV-тата от MAS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Лорето, Летище.

Ако търсите голяма кола на Лорето, Летище, трябва да обмислите сделките от HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Лорето, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Лорето, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

MAS Лорето, Летище Преглед на парк коли под наем

MAS на Лорето, Летище LTO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Standard , Suv , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за MAS Лорето, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Chevrolet Trax или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Nissan Xtrail 3 Row или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от MAS Лорето, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от MAS Лорето, Летище, ще получите една от следните коли: и Jeep Patriot .

Премиум клас коли под наем, осигурен от MAS Лорето, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от MAS Лорето, Летище според Вашата цел

MAS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от MAS на Лорето, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лорето, Летище, най-подходящите автомобили от MAS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от MAS на Лорето, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от MAS на Лорето, Летище.
  • За млади шофьори MAS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от MAS на Лорето, Летище.

Често задавани въпроси - MAS рент а кар на Лорето, Летище

Как да наема кола от MAS на Лорето, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от MAS на летище LTO?

Най-евтината кола от MAS на Лорето, Летище е Mitsubishi Mirage. Съответната настояща цена е $28.94 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при MAS с дебитна карта на Лорето, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

MAS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лорето, Летище [LTO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лорето, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на MAS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!