Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Matiz أو ما شابه

hertz
M
5
3
2
Chevrolet Matiz أو ما شابه

от

$30.12 на ден

Икономичен

Nissan March

budget
A
5
4
2
Nissan March

от

$104.00 на ден

Мини

Hyundai i10 أو ما شابه

hertz
M
5
5
2
Hyundai i10 أو ما شابه

от

$30.12 на ден

Компактен

Chevrolet Aveo أو ما شابه

hertz
M
5
5
3
Chevrolet Aveo أو ما شابه

от

$31.84 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$226.80 на ден

Стандартен

Nissan Sentra أو ما شابه

america
A
5
4
4
Nissan Sentra أو ما شابه

от

$35.12 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$199.00 на ден

SUV

Jeep Patriot أو ما شابه

hertz
A
5
5
3
Jeep Patriot أو ما شابه

от

$51.55 на ден

SUV

Jeep Patriot

alamo
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$126.86 на ден

Луксозен

Chrysler 300 أو ما شابه

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300 أو ما شابه

от

$80.70 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country أو ما شابه

america
A
7
5
3
Chrysler Town and Country أو ما شابه

от

$107.24 на ден

Миниван

Chevrolet Suburban

hertz
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$249.00 на ден

Информация за THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Телефон:

Обекти на THRIFTY близо до летище MEX

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Т1 Мексико Сити, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 6 reviews

6.7 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 19 reviews

6.2 / 10

America Car Rental

America 10 reviews

4.4 / 10

Hertz Direct

Hertz 21 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Т1 Мексико Сити, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AMERICA и HERTZ на Т1 Мексико Сити, Международно Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Т1 Мексико Сити, Международно Летище.

Ако търсите голяма кола на Т1 Мексико Сити, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от AMERICA и HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Т1 Мексико Сити, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Т1 Мексико Сити, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище MEX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Suv , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Matiz أو ما شابه, и Nissan March или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo أو ما شابه, и Nissan Xtrail 3 Row или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище, можете да вземете Nissan Sentra أو ما شابه, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot أو ما شابه, и Jeep Patriot .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 أو ما شابه .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Т1 Мексико Сити, Международно Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Т1 Мексико Сити, Международно Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Т1 Мексико Сити, Международно Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище MEX?

Най-евтината кола от THRIFTY на Т1 Мексико Сити, Международно Летище е Chevrolet Matiz أو ما شابه. Съответната настояща цена е $30.12 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Т1 Мексико Сити, Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище MEX варират от $3.31 до $3.93.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Т1 Мексико Сити, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Т1 Мексико Сити, Международно Летище [MEX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Т1 Мексико Сити, Международно Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!