Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Монтерей, Летище [MTY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Монтерей, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Jeep Wrangler Sport

alamo
A
5
3
2
Jeep Wrangler Sport

от

$56.58 на ден

Мини

Chevrolet Matiz

alamo
A
4
3
1
Chevrolet Matiz

от

$59.15 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

alamo
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

от

$69.44 на ден

Компактен

Nissan Xtrail 3 Row

alamo
A
5
5
3
Nissan Xtrail 3 Row

от

$127.24 на ден

Компактен

Ford Figo

avis
A
5
4
3
Ford Figo

от

$24.46 на ден

Компактен

Dodge Attitude

sixt
M
5
4
3
Dodge Attitude

от

$58.10 на ден

Икономичен

Nissan March

america
A
5
4
2
Nissan March

от

$30.49 на ден

Икономичен

Volkswagen Gol

enterprise
M
5
4
2
Volkswagen Gol

от

$111.17 на ден

Мини

Chevrolet Spark

green motion
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$31.91 на ден

Стандартен

Nissan Sentra

america
A
5
4
4
Nissan Sentra

от

$42.55 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$230.70 на ден

SUV

Chevrolet Trax

america
A
5
3
2
Chevrolet Trax

от

$50.58 на ден

SUV

Chevrolet Suburban

avis
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

от

$179.75 на ден

Миниван

Nissan Frontier

avis
M
5
4
0
Nissan Frontier

от

$68.86 на ден

Миниван

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$230.70 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$109.00 на ден

Информация за ALAMO на Монтерей, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Монтерей, Летище [MTY].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

MONTERREY AIRPORT, CARRETERA MIGUEL ALEMAN KM 24, MONTERREY, 66600, Neuvo Leon, NL

Телефон:

8110888293

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на ALAMO близо до летище MTY

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Монтерей, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Монтерей, Летище [MTY]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Монтерей, Летище [MTY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 24 reviews

7.5 / 10

America Car Rental

America 9 reviews

7.5 / 10

Mex Rent a Car

Mex 7 reviews

7.1 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 95 reviews

6.9 / 10

Dollar

Dollar 52 reviews

5.9 / 10

Thrifty Direct

Thrifty 35 reviews

5.8 / 10

Hertz Direct

Hertz 67 reviews

5.6 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 94 reviews

5.4 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 45 reviews

4.9 / 10

Europcar Direct

Europcar 122 reviews

3.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Монтерей, Летище [MTY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Монтерей, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AMERICA и HERTZ на Монтерей, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AMERICA кола под наем на Монтерей, Летище [MTY], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Монтерей, Летище.

Ако търсите голяма кола на Монтерей, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS и HERTZ. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Монтерей, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Монтерей, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ALAMO Монтерей, Летище Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Монтерей, Летище MTY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Mini , Standard , Compact , Economy , Van , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Монтерей, Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Volkswagen Gol или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Nissan Xtrail 3 Row, Ford Figo, и Dodge Attitude или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Монтерей, Летище, можете да вземете Volkswagen Jetta, Nissan Sentra, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Монтерей, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Wrangler Sport, Chevrolet Trax, и Chevrolet Suburban .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Монтерей, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Монтерей, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Монтерей, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Монтерей, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Монтерей, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Монтерей, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Монтерей, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Монтерей, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Монтерей, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище MTY?

Най-евтината кола от ALAMO на Монтерей, Летище е Jeep Wrangler Sport. Съответната настояща цена е $56.58 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ALAMO на Монтерей, Летище [MTY]?

Най-често резервираният клас коли от ALAMO на летище MTY е Стандартен. Най-евтиният Стандартен автомобил от ALAMO е VOLKSWAGEN JETTA. Цената му започва от $69.44 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Монтерей, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Монтерей, Летище [MTY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Монтерей, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!