Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Рейноса, Летище [REX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Рейноса, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Matiz

hertz
M
5
4
2
Chevrolet Matiz

от

$6.86 на ден

Мини

Dodge i10

hertz
M
5
5
2
Dodge i10

от

$7.71 на ден

Стандартен

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

от

$54.86 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$63.43 на ден

SUV

Jeep Patriot

hertz
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$72.00 на ден

Със 7 седалки

Dodge Caravan

hertz
A
7
5
3
Dodge Caravan

от

$102.00 на ден

Мини

Chevrolet Spark

green motion
M
4
3
2
Chevrolet Spark

от

$3.80 на ден

Мини

Pontiac Matiz

budget
M
4
3
2
Pontiac Matiz

от

$34.29 на ден

Икономичен

Nissan March

green motion
M
5
4
2
Nissan March

от

$4.24 на ден

Икономичен

Chevrolet Chevy

europcar
M
5
4
2
Chevrolet Chevy

от

$15.98 на ден

Компактен

Ford Figo

green motion
A
5
4
3
Ford Figo

от

$4.40 на ден

Стандартен

Nissan Versa

green motion
A
5
4
4
Nissan Versa

от

$4.58 на ден

Стандартен

Nissan Tiida Sedan

budget
A
5
4
4
Nissan Tiida Sedan

от

$34.29 на ден

SUV

Renault Duster

budget
A
5
5
3
Renault Duster

от

$27.86 на ден

Информация за HERTZ на Рейноса, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Рейноса, Летище [REX].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Aeropuerto Internacional de Reynosa “Gral. Lucio Blanco”, Carr Matamoros – Mazatlán S/N KM 83 Almaguer 88780, Reynosa Tamaulipas

Телефон:

018007095000

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Адрес: Виж адрес

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Рейноса, Летище [REX]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Рейноса, Летище [REX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 6 reviews

7.6 / 10

Europcar Direct

Europcar 31 reviews

3.8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Рейноса, Летище [REX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Рейноса, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от и BUDGET на Рейноса, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Рейноса, Летище [REX], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Рейноса, Летище.

HERTZ Рейноса, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Рейноса, Летище REX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Standard , Luxury , Suv , 7-seater , Compact ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Рейноса, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Matiz, Nissan March, и Chevrolet Chevy или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Figo или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Рейноса, Летище, можете да вземете Chrysler 200, Nissan Versa, и Nissan Tiida Sedan .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Рейноса, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, и Renault Duster .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Рейноса, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Рейноса, Летище, можете да наемете и Dodge Caravan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Рейноса, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Рейноса, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Рейноса, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Рейноса, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Рейноса, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Рейноса, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Рейноса, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Рейноса, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище REX?

Най-евтината кола от HERTZ на Рейноса, Летище е Chevrolet Matiz. Съответната настояща цена е $6.86 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Рейноса, Летище?

Цените на бензин близо до летище REX варират от $1.89 до $3.58.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Рейноса, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Рейноса, Летище [REX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Рейноса, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!