Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Тихуана, Летище [TIJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Тихуана, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Chevrolet Aveo

europcar
A
5
4
3
Chevrolet Aveo

от

$31.73 на ден

Компактен

Nissan Sentra

national
A
5
5
3
Nissan Sentra

от

$101.50 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

europcar
M
5
3
2
Hyundai Accent

от

$31.73 на ден

Икономичен

Chevrolet Trax

alamo
A
5
5
2
Chevrolet Trax

от

$84.77 на ден

Мини

Hyundai i10

sixt
M
5
5
2
Hyundai i10

от

$36.88 на ден

Мини

Mitsubishi Mirage

mas
A
4
3
1
Mitsubishi Mirage

от

$100.74 на ден

Стандартен

Volkswagen Vento

europcar
A
5
4
4
Volkswagen  Vento

от

$39.30 на ден

Стандартен

Dodge Journey

hertz
A
7
5
2
Dodge Journey

от

$170.69 на ден

SUV

Jeep Patriot

europcar
A
5
5
3
Jeep Patriot

от

$60.93 на ден

SUV

Jeep Wrangler Sport

alamo
A
5
3
2
Jeep Wrangler Sport

от

$248.50 на ден

Луксозен

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

от

$93.54 на ден

Миниван

Chrysler Town and Country

alamo
A
7
5
3
Chrysler Town and Country

от

$129.06 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Тихуана, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Тихуана, Летище [TIJ].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Телефон:

Обекти на INTERNATIONAL близо до летище TIJ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Тихуана, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Тихуана, Летище [TIJ]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Тихуана, Летище [TIJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

MÁS

MÁS 14 reviews

5.7 / 10

SIXT Franchise

SIXT 16 reviews

4.6 / 10

ALAMO ehi

ALAMO 19 reviews

4.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

4.6 / 10

BUDGET ABG Franchise

BUDGET 34 reviews

4.5 / 10

Avis ABG Franchise

Avis 10 reviews

3.8 / 10

Hertz Direct

Hertz 77 reviews

3.2 / 10

Europcar Direct

Europcar 166 reviews

3.1 / 10

Mex Rent a Car

Mex 7 reviews

2.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Тихуана, Летище [TIJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EUROPCAR и NATIONAL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Тихуана, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Тихуана, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Тихуана, Летище [TIJ], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Тихуана, Летище.

Ако търсите голяма кола на Тихуана, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Тихуана, Летище, трябва да разгледате офертите от HERTZ. Те представляват достатъчно Луксозен, на Тихуана, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

INTERNATIONAL Тихуана, Летище Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Тихуана, Летище TIJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Mini , Standard , Suv , Luxury , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Тихуана, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, и Chevrolet Trax или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Chevrolet Aveo, и Nissan Sentra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Тихуана, Летище, можете да вземете Volkswagen Vento, и Dodge Journey .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Тихуана, Летище, ще получите една от следните коли: Jeep Patriot, и Jeep Wrangler Sport .

Премиум клас коли под наем, осигурен от INTERNATIONAL Тихуана, Летище се състои от следните модели коли: и Chrysler 300 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Тихуана, Летище според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Тихуана, Летище, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Тихуана, Летище

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище TIJ?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Тихуана, Летище е Chevrolet Aveo. Съответната настояща цена е $31.73 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Тихуана, Летище?

Цените на бензин близо до летище TIJ варират от $3.10 до $3.70.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Тихуана, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Тихуана, Летище [TIJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Тихуана, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!