Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KEDDY-BY-EUROPCAR налични на Напи, Летище [NPE]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$106.32 на ден

В пълен размер

Holden Commodore

hertz
A
5
4
5
Holden Commodore

от

$115.10 на ден

SUV

Toyota Rav4

hertz
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$130.30 на ден

Със 7 седалки

Kia Carnival

hertz
A
7
5
4
Kia Carnival

от

$159.09 на ден

Информация за KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KEDDY-BY-EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KEDDY-BY-EUROPCAR предоставя на Напи, Летище [NPE].

Keddy by Europcar

Име на фирмата:

Keddy by Europcar

Адрес:

HAWKES BAY AIRPORT, Terminal Building, NAPIER

Телефон:

64 6 8358818

Най-добри фирми за коли под наем на Напи, Летище [NPE]

Като алтернатива на KEDDY-BY-EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Напи, Летище [NPE]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Europcar Corporate

Europcar 12 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 19 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Напи, Летище [NPE], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Напи, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от HERTZ на Напи, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Напи, Летище [NPE], разгледайте SUV-тата от KEDDY-BY-EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Напи, Летище.

KEDDY-BY-EUROPCAR Напи, Летище Преглед на парк коли под наем

KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище NPE предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Fullsize , Suv , 7-seater ,

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Corolla или да вземете подобрение на клас коли

KEDDY-BY-EUROPCAR клас коли под наем в пълен размер на Напи, Летище включва следните модели на коли под наем: и Holden Commodore .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR Напи, Летище, ще получите една от следните коли: и Toyota Rav4 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KEDDY-BY-EUROPCAR Напи, Летище, можете да наемете и Kia Carnival .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KEDDY-BY-EUROPCAR Напи, Летище според Вашата цел

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Напи, Летище, най-подходящите автомобили от KEDDY-BY-EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище.
  • За млади шофьори KEDDY-BY-EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище.

Често задавани въпроси - KEDDY-BY-EUROPCAR рент а кар на Напи, Летище

Как да наема кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на летище NPE?

Най-евтината кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Напи, Летище е Toyota Corolla. Съответната настояща цена е $106.32 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KEDDY-BY-EUROPCAR с дебитна карта на Напи, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Напи, Летище [NPE]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Напи, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KEDDY-BY-EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!