Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KEDDY-BY-EUROPCAR налични на Летище Алта [ALF]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Aygo

hertz
M
4
3
1
Toyota Aygo

от

$105.48 на ден

Компактен

Toyota Corolla

hertz
A
5
5
3
Toyota Corolla

от

$115.20 на ден

Компактен

Mercedes A Class

sixt
A
5
5
3
Mercedes A Class

от

$276.77 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

hertz
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$158.60 на ден

Комби

Toyota Corolla Estate

avis
A
5
5
4
Toyota Corolla Estate

от

$456.69 на ден

SUV

Nissan Qashqai

hertz
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$174.04 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
M
5
5
4
Ford Kuga

от

$262.96 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

sixt
A
5
3
2
Ford Fiesta

от

$215.08 на ден

Стандартен

Toyota Camry

sixt
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$244.54 на ден

Със 7 седалки

Ford S-Max

sixt
A
7
5
1
Ford S-Max

от

$299.79 на ден

Миниван

Mercedes Viano

sixt
A
8
5
3
Mercedes Viano

от

$345.82 на ден

Информация за KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KEDDY-BY-EUROPCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KEDDY-BY-EUROPCAR предоставя на Летище Алта [ALF].

Keddy By Europcar

Име на фирмата:

Keddy By Europcar

Адрес:

ALTA AIRPORT (ALF) AIRPORT SERVICE LOCATION, ALTA, 9515

Телефон:

47 0047 78444050

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Алта [ALF]

Като алтернатива на KEDDY-BY-EUROPCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Алта [ALF]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz

Hertz 9 reviews

9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 220 reviews

7.9 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 159 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 83 reviews

7.7 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Алта [ALF], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от HERTZ и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Алта.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Летище Алта. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за HERTZ кола под наем на Летище Алта [ALF], разгледайте SUV-тата от KEDDY-BY-EUROPCAR5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Алта.

Ако търсите голяма кола на Летище Алта, трябва да обмислите сделките от SIXT. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта Преглед на парк коли под наем

KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта ALF предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Estate , Suv , Economy , Standard , 7-seater , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта, подгответе се да вземете и Ford Fiesta или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и Mercedes A Class или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта, можете да вземете и Toyota Camry .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Ford Kuga .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта, можете да наемете и Ford S-Max .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KEDDY-BY-EUROPCAR Летище Алта според Вашата цел

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Алта, най-подходящите автомобили от KEDDY-BY-EUROPCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта.
  • За млади шофьори KEDDY-BY-EUROPCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта.

Често задавани въпроси - KEDDY-BY-EUROPCAR рент а кар на Летище Алта

Как да наема кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KEDDY-BY-EUROPCAR на летище ALF?

Най-евтината кола от KEDDY-BY-EUROPCAR на Летище Алта е Toyota Aygo. Съответната настояща цена е $105.48 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Алта?

Цените на бензин близо до летище ALF варират от $2.15 до $3.66.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KEDDY-BY-EUROPCAR с дебитна карта на Летище Алта?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KEDDY-BY-EUROPCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Алта [ALF]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Алта?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KEDDY-BY-EUROPCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!