Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем KAIZENRENT налични на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Toyota Yaris

kaizenrent
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$57.52 на ден

Мини

Toyota Aygo

kaizenrent
M
4
3
2
Toyota Aygo

от

$57.52 на ден

Компактен

Toyota Auris

kaizenrent
M
5
5
3
Toyota Auris

от

$70.82 на ден

Стандартен

Toyota Avensis

kaizenrent
M
5
5
4
Toyota Avensis

от

$73.48 на ден

Комби

Toyota Avensis Estate

kaizenrent
M
5
5
5
Toyota Avensis Estate

от

$77.47 на ден

SUV

Suzuki Vitara

kaizenrent
M
5
5
3
Suzuki Vitara

от

$90.77 на ден

SUV

Toyota Rav4

kaizenrent
A
5
5
4
Toyota Rav4

от

$97.41 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$20.46 на ден

Икономичен

Kia Rio

budget
M
4
3
2
Kia Rio

от

$85.79 на ден

Компактен

Seat Leon

panek
M
5
5
3
Seat Leon

от

$39.87 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$118.57 на ден

Комби

Seat Leon Estate

panek
M
5
5
4
Seat Leon Estate

от

$50.24 на ден

Комби

Renault Megane Estate

hertz
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$112.75 на ден

Мини

Citroen C1

gt cars poland
M
4
3
2
Citroen C1

от

$52.21 на ден

Мини

Kia Picanto

hertz
M
4
3
2
Kia Picanto

от

$83.66 на ден

Със 7 седалки

Peugeot Rifter

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter

от

$56.25 на ден

Луксозен

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$64.20 на ден

Стандартен

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$94.76 на ден

Стандартен

Mazda 6

hertz
M
5
5
4
Mazda 6

от

$154.67 на ден

SUV

Renault Kadjar

europcar
A
5
5
3
Renault Kadjar

от

$94.76 на ден

SUV

Volvo XC40

sixt
A
5
5
4
Volvo XC40

от

$147.33 на ден

В пълен размер

Volvo S60

sixt
A
5
4
4
Volvo S60

от

$140.40 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$150.67 на ден

Със 9 седалки

Ford Transit Passengervan

europcar
A
9
5
4
Ford Transit Passengervan

от

$448.31 на ден

Информация за KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на KAIZENRENT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които KAIZENRENT предоставя на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ].

Kaizenrent

Име на фирмата:

Kaizenrent

Адрес:

Generala Stanislawa Maczka 35, Lódz

Телефон:

+48 76 727 99 99

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]

Като алтернатива на KAIZENRENT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 13 reviews

9.2 / 10

Hertz Corporate

Hertz 51 reviews

8.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 74 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 21 reviews

8.4 / 10

Express Car Hire

Express 148 reviews

8.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 15 reviews

8 / 10

Rentis

Rentis 16 reviews

7.3 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EXPRESS и BUDGET. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и HERTZ на Лодс - Летище - Владислав Реймонт. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ], разгледайте SUV-тата от KAIZENRENT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Лодс - Летище - Владислав Реймонт, трябва да разгледате офертите от EXPRESS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Лодс - Летище - Владислав Реймонт, за да задоволят всяка прищявка.

KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт Преглед на парк коли под наем

KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт LCJ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Estate , Suv , 7-seater , Luxury , Fullsize , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт, подгответе се да вземете Toyota Yaris, Ford Fiesta, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Auris, Seat Leon, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт, можете да вземете Toyota Avensis, Opel Insignia, и Mazda 6 .

KAIZENRENT клас коли под наем в пълен размер на Лодс - Летище - Владислав Реймонт включва следните модели на коли под наем: и Volvo S60 .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт, ще получите една от следните коли: Suzuki Vitara, Toyota Rav4, Renault Kadjar, и Volvo XC40 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт се състои от следните модели коли: и Infiniti Q50 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт, можете да наемете и Peugeot Rifter .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от KAIZENRENT Лодс - Летище - Владислав Реймонт според Вашата цел

KAIZENRENT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Лодс - Летище - Владислав Реймонт, най-подходящите автомобили от KAIZENRENT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.
  • За млади шофьори KAIZENRENT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт.

Често задавани въпроси - KAIZENRENT рент а кар на Лодс - Летище - Владислав Реймонт

Как да наема кола от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от KAIZENRENT на летище LCJ?

Най-евтината кола от KAIZENRENT на Лодс - Летище - Владислав Реймонт е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $57.52 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Цените на бензин близо до летище LCJ варират от $4.52 до $4.93.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при KAIZENRENT с дебитна карта на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

KAIZENRENT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Лодс - Летище - Владислав Реймонт [LCJ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Лодс - Летище - Владислав Реймонт?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на KAIZENRENT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!