Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Hyundai i30

express
M
5
5
3
Hyundai i30

от

$21.48 на ден

Компактен

Seat Leon

panek
A
5
5
3
Seat Leon

от

$62.67 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

от

$25.35 на ден

Икономичен

Toyota Yaris

kaizenrent
M
5
5
2
Toyota Yaris

от

$46.72 на ден

SUV

Nissan Qashqai

express
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$35.91 на ден

SUV

Toyota Rav4

kaizenrent
A
5
5
4
Toyota Rav4

от

$78.63 на ден

Стандартен

Volkswagen Passat

express
M
5
5
4
Volkswagen Passat

от

$35.91 на ден

Стандартен

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$70.50 на ден

Мини

Fiat 500

europcar
M
4
3
1
Fiat 500

от

$38.73 на ден

Комби

Renault Clio Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Clio Estate

от

$44.03 на ден

Комби

Toyota Auris Estate

kaizenrent
M
5
5
4
Toyota Auris Estate

от

$101.22 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

express
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$45.60 на ден

Миниван

Opel Combo

express
M
5
5
3
Opel Combo

от

$45.60 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

от

$47.45 на ден

Луксозен

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

от

$65.84 на ден

Информация за SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Телефон:

Най-добри фирми за коли под наем на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 55 reviews

8.8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 20 reviews

8.6 / 10

Express Car Hire

Express 152 reviews

8.2 / 10

Rentis

Rentis 20 reviews

8 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от EXPRESS и PANEK. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Шчечин - Летище - Голеньов.

Голям брой средни коли се предоставя от EXPRESS и EUROPCAR на Шчечин - Летище - Голеньов. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за EXPRESS кола под наем на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ], разгледайте SUV-тата от SIXT5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Шчечин - Летище - Голеньов.

Ако търсите голяма кола на Шчечин - Летище - Голеньов, трябва да обмислите сделките от EXPRESS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Шчечин - Летище - Голеньов, трябва да разгледате офертите от EXPRESS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Шчечин - Летище - Голеньов, за да задоволят всяка прищявка.

SIXT Шчечин - Летище - Голеньов Преглед на парк коли под наем

SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов SZZ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Economy , Suv , Standard , Mini , Estate , 7-seater , Van , 9-seater , Luxury ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Шчечин - Летище - Голеньов, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Toyota Yaris или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Hyundai i30, и Seat Leon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Шчечин - Летище - Голеньов, можете да вземете Volkswagen Passat, и Opel Insignia .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Шчечин - Летище - Голеньов, ще получите една от следните коли: Nissan Qashqai, и Toyota Rav4 .

Премиум клас коли под наем, осигурен от SIXT Шчечин - Летище - Голеньов се състои от следните модели коли: и Infiniti Q50 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Шчечин - Летище - Голеньов, можете да наемете и Opel Zafira .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Шчечин - Летище - Голеньов според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Шчечин - Летище - Голеньов, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Шчечин - Летище - Голеньов

Как да наема кола от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище SZZ?

Най-евтината кола от SIXT на Шчечин - Летище - Голеньов е Hyundai i30. Съответната настояща цена е $21.48 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Шчечин - Летище - Голеньов?

Цените на бензин близо до летище SZZ варират от $4.43 до $4.94.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Шчечин - Летище - Голеньов?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Шчечин - Летище - Голеньов [SZZ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Шчечин - Летище - Голеньов?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!