Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SUV е наличен на Зиелона Гора - Летище - Бабимост [IEG]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем SUV, които са налични на летище IEG .

Комби

Skoda Fabia Estate

panek
M
5
5
4
Skoda Fabia Estate

от

$20.58 на ден

Информация за класове на коли под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост

Автомобил с повишена проходимост (sport utility vehicle), по-познат под абревиатурата SUV, е голяма кола с много място, което обикновено е придружено от шофиране на 4 колела. Колите под наем от този клас са страхотни за активен туризъм и семейни празници надалеч.

Наличният механизъм на шофиране с всички колела, заедно с оптимизирана трансмисия и мощен двигател, прави колите от SUV клас способни за удобно офроуд пътуване. Има и голям багажник и място отвътре, където да се побере голямо количество багаж или оборудване, което в противен случай не би се побрало в по-малък автомобил.

Да карате 4x4 SUV е и много удобно и определено ще Ви накара да се чувствате като истински водач на пътя.

Коли под наем SUV на летище IEG

Колите под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост биват следните модели: подобни автомобили под наем на SUV.

Обекти на коли под наем SUV близо до Зиелона Гора - Летище - Бабимост

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Зиелона Гора - Летище - Бабимост. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Често задавани въпроси - Коли под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост

Как да резервирате кола под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем SUV на летище IEG?

Най-евтината кола под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост е Skoda Fabia Estate от panek. Настоящата приложима цена е $20.58 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Цените за бензин близо до летище IEG варират от $3.78 до $5.10.

мини 4.5 l/100km 51 US mpg
икономичен 5.1 l/100km 46 US mpg
компактен 5.3 l/100km 44 US mpg
компактен 7.0 l/100km 33 US mpg
стандартен 7.0 l/100km 33 US mpg
в пълен размер 7.4 l/100km 31 US mpg
със 7 седалки 7.4 l/100km 31 US mpg
премиум 9.1 l/100km 25 US mpg
миниван 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
ван 11.6 l/100km 20 US mpg
екзотичен/спортен 10.6 l/100km 22 US mpg
кабриолет 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Така че може да имате разход около 10.1$, за да шофирате SUV кола 100 км. Шофиране от 100 американски мили в автомобил SUV ще Ви струва приблизително 16.25$.

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола SUV на Зиелона Гора - Летище - Бабимост. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Зиелона Гора - Летище - Бабимост се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на SUV за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем SUV за една посока на Зиелона Гора - Летище - Бабимост. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!