Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Банеаса Букурещ, Летище [BBU]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище BBU .

Икономичен

Dacia Logan

autonom
M
5
5
2
Dacia Logan

от

$13.72 на ден

Икономичен

Opel Corsa

autoboca
A
5
5
2
Opel Corsa

от

$34.77 на ден

Мини

Fiat Panda

autonom
M
4
5
1
Fiat Panda

от

$12.70 на ден

Компактен

Ford Focus

autonom
M
5
3
3
Ford Focus

от

$15.21 на ден

Компактен

Opel Astra

autonom
A
5
5
3
Opel Astra

от

$54.46 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

autonom
M
5
4
4
Skoda Octavia

от

$27.44 на ден

SUV

Dacia Duster

autoboca
M
5
5
4
Dacia Duster

от

$65.55 на ден

Със 7 седалки

Opel Zafira

autoboca
M
7
5
1
Opel Zafira

от

$77.21 на ден

Със 9 седалки

Renault Trafic

autoboca
M
9
5
5
Renault Trafic

от

$97.67 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище BBU

Колите под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище биват следните модели: Dacia Logan, Opel Corsa, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Банеаса Букурещ, Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Банеаса Букурещ, Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Банеаса Букурещ, Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище [BBU], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище се предлага от AUTONOM ROMANIA.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 22 reviews

9 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище BBU?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище е Dacia Logan от autonom. Настоящата приложима цена е $13.72 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище [BBU]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Икономичен на BBU е AUTONOM ROMANIA със среден рейтинг резултат 9 от 10.

Най-евтиният автомобил Икономичен от autonom на Банеаса Букурещ, Летище е DACIA LOGAN. Цената му започва от $13.72 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Банеаса Букурещ, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Банеаса Букурещ, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Банеаса Букурещ, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!