Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Икономичен е наличен на Тиргу Мурес, Летище [TGM]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Икономичен, които са налични на летище TGM .

Икономичен

Opel Corsa

alamo
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$24.22 на ден

Мини

Toyota Aygo

alamo
M
4
3
2
Toyota Aygo

от

$21.94 на ден

Комби

Renault Clio Estate

alamo
M
5
5
4
Renault Clio Estate

от

$25.43 на ден

Компактен

Opel Astra

alamo
M
5
5
3
Opel Astra

от

$28.49 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

alamo
M
5
5
4
Skoda Octavia

от

$53.18 на ден

Стандартен

Opel Insignia

alamo
M
5
4
4
Opel Insignia

от

$55.98 на ден

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
4
Opel Mokka

от

$55.99 на ден

Информация за класове на коли под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище

Икономичният клас коли над наем могат да бъдат наречени „суперминита“ в Европа или „подкомпактни“ в Северна Америка. Обикновено икономичните коли са по-леки и малки от стандартните, но предлагат повече място и комфорт от мини колите.

Този клас коли под наем е страхотна комбинация от по-ниска цена за наем и добър разход за гориво поради средния си размер. Такива коли обикновено позволяват четирима пътници да пътуват удобно с допълнително място за багаж и лични принадлежности.

В исторически план, икономичният клас коли са сред най-популярните, тъй като тези коли са евтино решение за пътуване с приятели или семейство и страхотна възможност да се справите с личните си задължения.

Коли под наем Икономичен на летище TGM

Колите под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище биват следните модели: Opel Corsa, подобни автомобили под наем на Икономичен.

Обекти на коли под наем Икономичен близо до Тиргу Мурес, Летище

Не забравяйте да проверите сделките за коли под наем в обекти на място и извън летища, както и в близост до Тиргу Мурес, Летище. Цените и наличността на колите обикновено са различни. Уверете сте, че сте направили най-добрия избор.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри доставчици на Икономичен колид под наем на Тиргу Мурес, Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Икономичен на Тиргу Мурес, Летище [TGM], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Икономичен на Тиргу Мурес, Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище се предлага от AUTONOM ROMANIA.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 17 reviews

9.4 / 10

Alamo

Alamo 19 reviews

8.8 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище

Как да резервирате кола под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Икономичен на летище TGM?

Най-евтината кола под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище е Opel Corsa от alamo. Настоящата приложима цена е $24.22 на ден.

Кой е най-надеждният доставчик на коли под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище [TGM]?

Най-довереният доставчик на коли под наем Икономичен на TGM е AUTONOM ROMANIA със среден рейтинг резултат 9.4 от 10.

Най-евтиният автомобил Икономичен от alamo на Тиргу Мурес, Летище е OPEL CORSA. Цената му започва от $24.22 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Икономичен на Тиргу Мурес, Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Икономичен на Тиргу Мурес, Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Икономичен на Тиргу Мурес, Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Тиргу Мурес, Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Икономичен за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Икономичен за една посока на Тиргу Мурес, Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!