Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем IDRIVE налични на Летище Геленджик [GDZ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на IDRIVE на Летище Геленджик. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Компактен

Skoda Rapid

idrive
M
5
5
3
Skoda Rapid

от

$39.36 на ден

Комби

Ford Focus Estate

idrive
A
5
5
5
Ford Focus Estate

от

$41.41 на ден

Стандартен

Skoda Octavia

idrive
A
5
4
4
Skoda Octavia

от

$55.29 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

idrive
A
5
5
2
Volkswagen Tiguan

от

$70.40 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

idrive
A
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$77.66 на ден

Със 7 седалки

Chevrolet Orlando

idrive
A
7
5
1
Chevrolet Orlando

от

$118.82 на ден

Стандартен

Renault Fluence

hertz
M
5
4
4
Renault Fluence

от

$50.45 на ден

Икономичен

Kia Rio

hertz
A
5
5
2
Kia Rio

от

$68.31 на ден

Компактен

Opel Astra

hertz
M
5
5
3
Opel Astra

от

$71.09 на ден

SUV

Nissan X-Trail

hertz
A
5
5
2
Nissan X-Trail

от

$104.56 на ден

Информация за IDRIVE на Летище Геленджик

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на IDRIVE за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които IDRIVE предоставя на Летище Геленджик [GDZ].

Idrive

Име на фирмата:

Idrive

Адрес:

Gelendzhik airport, Solntsedarskaya str., 10, Gelendzhik, Krasnodar region, 353468

Телефон:

7 499 685-47-25

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Посреща и поздравява

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Запознайте се със закъснение такса
  • - ограничен пробег

IDRIVE Летище Геленджик Преглед на парк коли под наем

IDRIVE на Летище Геленджик GDZ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Compact , Estate , Standard , Suv , Economy , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за IDRIVE Летище Геленджик, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Skoda Rapid, и Opel Astra или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от IDRIVE Летище Геленджик, можете да вземете Skoda Octavia, и Renault Fluence .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от IDRIVE Летище Геленджик, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, и Nissan X-Trail .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от IDRIVE Летище Геленджик, можете да наемете и Chevrolet Orlando .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от IDRIVE Летище Геленджик според Вашата цел

IDRIVE осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от IDRIVE на Летище Геленджик за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Геленджик, най-подходящите автомобили от IDRIVE са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от IDRIVE на Летище Геленджик за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от IDRIVE на Летище Геленджик.
  • За млади шофьори IDRIVE също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от IDRIVE на Летище Геленджик.

Често задавани въпроси - IDRIVE рент а кар на Летище Геленджик

Как да наема кола от IDRIVE на Летище Геленджик?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от IDRIVE на летище GDZ?

Най-евтината кола от IDRIVE на Летище Геленджик е Skoda Rapid. Съответната настояща цена е $39.36 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Геленджик?

Цените на бензин близо до летище GDZ варират от $2.35 до $2.71.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при IDRIVE с дебитна карта на Летище Геленджик?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

IDRIVE осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Геленджик [GDZ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Геленджик?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на IDRIVE кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!