Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Solaris

avis
M
5
5
2
Hyundai Solaris

от

$21.78 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

rent motors
A
5
5
2
Volkswagen Polo

от

$39.09 на ден

Компактен

Renault Arkana

avis
A
5
5
3
Renault Arkana

от

$40.32 на ден

Стандартен

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

от

$47.19 на ден

SUV

Nissan X-Trail

avis
A
5
5
4
Nissan X-Trail

от

$55.36 на ден

SUV

Mercedes GL

avis
A
5
5
6
Mercedes GL

от

$118.89 на ден

Миниван

Volkswagen Caravelle

avis
A
8
5
3
Volkswagen Caravelle

от

$71.70 на ден

Луксозен

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

от

$80.77 на ден

Със 7 седалки

BMW X7

avis
A
7
5
2
BMW X7

от

$118.89 на ден

Информация за HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

TOLMACHEVO INERNATIONAL AIRPORT, NOVOSIBIRSK REGION, NOVOSIBIRSK, 633104

Телефон:

83832276070

Обекти на HERTZ близо до летище OVB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Толмачево Новосибирск, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Avis Europe Franchise

Avis 26 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Толмачево Новосибирск, Летище [OVB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и . Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Толмачево Новосибирск, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от AVIS на Толмачево Новосибирск, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Толмачево Новосибирск, Летище.

Ако търсите голяма кола на Толмачево Новосибирск, Летище, трябва да обмислите сделките от AVIS. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Толмачево Новосибирск, Летище, трябва да разгледате офертите от AVIS. Те представляват достатъчно Луксозен, на Толмачево Новосибирск, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище OVB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Suv , Van , Luxury , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Solaris, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Renault Arkana или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище, можете да вземете и Hyundai Sonata .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище, ще получите една от следните коли: Nissan X-Trail, и Mercedes GL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes E Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище, можете да наемете и BMW X7 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Толмачево Новосибирск, Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Толмачево Новосибирск, Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Толмачево Новосибирск, Летище

Как да наема кола от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище OVB?

Най-евтината кола от HERTZ на Толмачево Новосибирск, Летище е Hyundai Solaris. Съответната настояща цена е $21.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Толмачево Новосибирск, Летище?

Цените на бензин близо до летище OVB варират от $2.20 до $2.57.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Толмачево Новосибирск, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Толмачево Новосибирск, Летище [OVB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Толмачево Новосибирск, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!