Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Дърбан

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Дърбан. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Дърбан, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Стандартен

Стандартен

В пълен размер

В пълен размер

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

Компактен

Компактен

AVIS Car Rental от$15.69
Budget Car Rental от$16.41 от$74.87 от$40.93 от$40.93 от$73.02 от$43.80
Hertz от$15.65 от$65.15 от$54.85
Europcar от$53.98 от$79.04 от$41.94

Най-добрите коли под наем фирми в Дърбан

Агенциите за коли под наем в Дърбан могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Avis Europe Franchise

Avis 70 reviews

7.8 / 10

Budget EMEA Franchise

Budget 93 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Direct

EUROPCAR 78 reviews

7.5 / 10

First Car Rental

First 52 reviews

7.4 / 10

Bidvest

Bidvest 66 reviews

6.9 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Дърбан. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Дърбан, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, Екзотичен да се Ειδικό, Със 7 седалки, Със 9 седалки. Най-голямата колекция коли на Дърбан се предоставя от Budget.

В Дърбан, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. AVIS, BUDGET, SIXT, HERTZ, EUROPCAR, THRIFTY, TEMPEST, WOODFORD и FIRST, BIDVEST, INTERNATIONAL SUPPLIER предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Дърбан.

Коли под наем в близост до места Дърбан

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Дърбан, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Дърбан Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Дърбан, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Hyundai i10, Chevrolet Spark, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Volkswagen Polo, Volkswagen Polo Vivo, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Toyota Corolla, BMW 1 Series, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Chevrolet Cruze, Toyota Corolla Quest, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място BMW 3 Series, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Hyundai H1, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Ford Tourneo, Ford Ranger, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Ford Ecosport, Toyota Fortuner, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes C Class, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Дърбан

Как да наема кола в Дърбан?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Дърбан?

Цените за наем на кола в Дърбан варират от $14.87 на ден до $63.84 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Дърбан?

Най-евтината сделка за коли под наем в Дърбан може да се намери в Durban. Цените за коли под наем стартират от $14.87 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Дърбан?

В Дърбан можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, Екзотичен, Ειδικό, Със 7 седалки, и Със 9 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Дърбан?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Avis Europe Franchise with an average score of 7.8/1.

Каква е цената на бензина в Дърбан?

Цените на бензина в Дърбан варират от $3.79 до $4.21.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Дърбан?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Дърбан?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.