Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BIDVEST налични на Кимбърли, Летище [KIM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BIDVEST на Кимбърли, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Honda Jazz

bidvest
A
4
5
1
Honda Jazz

от

$28.55 на ден

SUV

Mitsubishi ASX

bidvest
M
5
5
3
Mitsubishi ASX

от

$52.15 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$61.09 на ден

Екзотичен

Dodge Journey

bidvest
A
7
5
6
Dodge Journey

от

$64.17 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
M
8
5
3
Volkswagen T5

от

$76.78 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$11.96 на ден

Мини

Chevrolet Spark

hertz
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$16.14 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

от

$13.25 на ден

Икономичен

Chevrolet Sonic

sixt
A
4
5
1
Chevrolet Sonic

от

$33.56 на ден

Компактен

Toyota Corolla

budget
M
5
5
3
Toyota Corolla

от

$15.25 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$62.20 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

europcar
A
5
4
4
Toyota  Corolla Quest

от

$26.80 на ден

Миниван

Toyota Avanza

tempest
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$27.64 на ден

Миниван

Ford Ranger Double Cab

europcar
M
4
4
0
Ford Ranger Double Cab

от

$63.54 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$32.39 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$32.39 на ден

SUV

Toyota Rav4

budget
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$48.20 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
A
5
5
3
Ford Kuga

от

$74.11 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

tempest
M
7
5
3
Hyundai H1

от

$51.89 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$57.77 на ден

Информация за BIDVEST на Кимбърли, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BIDVEST за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BIDVEST предоставя на Кимбърли, Летище [KIM].

Bidvest Car Rental

Име на фирмата:

Bidvest Car Rental

Адрес:

Kimberley Airport, Kimberley, 8300

Телефон:

27-53-851 1182/3

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Кимбърли, Летище [KIM]

Като алтернатива на BIDVEST има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кимбърли, Летище [KIM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 61 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 50 reviews

7.3 / 10

Hertz

Hertz 74 reviews

7 / 10

First Car Rental

First 31 reviews

6.8 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 10 reviews

6.6 / 10

Firefly

Firefly 36 reviews

6.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кимбърли, Летище [KIM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кимбърли, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BUDGET на Кимбърли, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Кимбърли, Летище [KIM], разгледайте SUV-тата от BIDVEST5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кимбърли, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кимбърли, Летище, трябва да обмислите сделките от TEMPEST и EUROPCAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кимбърли, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Кимбърли, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

BIDVEST Кимбърли, Летище Преглед на парк коли под наем

BIDVEST на Кимбърли, Летище KIM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Standard , Exotic , Van , Mini , Compact , Luxury , Fullsize , 7-seater , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BIDVEST Кимбърли, Летище, подгответе се да вземете Honda Jazz, Ford Fiesta, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BIDVEST Кимбърли, Летище, можете да вземете Audi A4, и Toyota Corolla Quest .

BIDVEST клас коли под наем в пълен размер на Кимбърли, Летище включва следните модели на коли под наем: и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BIDVEST Кимбърли, Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi ASX, Toyota Rav4, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от BIDVEST Кимбърли, Летище се състои от следните модели коли: и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BIDVEST Кимбърли, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BIDVEST Кимбърли, Летище според Вашата цел

BIDVEST осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BIDVEST на Кимбърли, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кимбърли, Летище, най-подходящите автомобили от BIDVEST са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BIDVEST на Кимбърли, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BIDVEST на Кимбърли, Летище.
  • За млади шофьори BIDVEST също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BIDVEST на Кимбърли, Летище.

Често задавани въпроси - BIDVEST рент а кар на Кимбърли, Летище

Как да наема кола от BIDVEST на Кимбърли, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BIDVEST на летище KIM?

Най-евтината кола от BIDVEST на Кимбърли, Летище е Honda Jazz. Съответната настояща цена е $28.55 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кимбърли, Летище?

Цените на бензин близо до летище KIM варират от $3.58 до $4.15.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BIDVEST с дебитна карта на Кимбърли, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BIDVEST осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кимбърли, Летище [KIM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кимбърли, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BIDVEST кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!