Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем FIRST налични на Кимбърли, Летище [KIM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на FIRST на Кимбърли, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Chevrolet Aveo

first
A
4
5
1
Chevrolet Aveo

от

$22.94 на ден

Миниван

Ford Tourneo

first
M
5
5
4
Ford Tourneo

от

$34.81 на ден

В пълен размер

Volvo S60

first
A
5
4
4
Volvo S60

от

$48.25 на ден

SUV

Ford Eco Sport

first
M
5
5
3
Ford Eco Sport

от

$48.36 на ден

Луксозен

Mercedes GLC

first
A
5
4
4
Mercedes GLC

от

$164.47 на ден

Мини

Hyundai i10

budget
M
4
5
1
Hyundai i10

от

$11.96 на ден

Мини

Chevrolet Spark

hertz
M
4
5
1
Chevrolet Spark

от

$16.14 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
M
5
5
3
Ford Fiesta

от

$13.25 на ден

Икономичен

Chevrolet Sonic

sixt
A
4
5
1
Chevrolet Sonic

от

$33.56 на ден

Компактен

Toyota Corolla

budget
M
5
5
3
Toyota Corolla

от

$15.25 на ден

Компактен

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$62.20 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Quest

europcar
A
5
4
4
Toyota  Corolla Quest

от

$26.80 на ден

Стандартен

Audi A4

bidvest
A
5
4
4
Audi A4

от

$61.09 на ден

Миниван

Toyota Avanza

tempest
M
5
5
2
Toyota Avanza

от

$27.64 на ден

Миниван

Volkswagen T5

bidvest
M
8
5
3
Volkswagen T5

от

$76.78 на ден

Луксозен

Mercedes C Class

budget
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$32.39 на ден

В пълен размер

BMW 3 Series

budget
A
5
4
4
BMW 3 Series

от

$32.39 на ден

SUV

Toyota Rav4

budget
A
5
5
3
Toyota Rav4

от

$48.20 на ден

SUV

Ford Kuga

sixt
A
5
5
3
Ford Kuga

от

$74.11 на ден

Със 7 седалки

Hyundai H1

tempest
M
7
5
3
Hyundai H1

от

$51.89 на ден

Със 9 седалки

Toyota Quantum

hertz
M
9
5
6
Toyota Quantum

от

$57.77 на ден

Екзотичен

Dodge Journey

bidvest
A
7
5
6
Dodge Journey

от

$64.17 на ден

Информация за FIRST на Кимбърли, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на FIRST за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които FIRST предоставя на Кимбърли, Летище [KIM].

First Car Rental

Име на фирмата:

First Car Rental

Адрес:

Crompton Patterson Street, Arrivals Hall, Kimberley, 8301, Northern Cape

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Разни такса
  • - Неограничен пробег на разположение не за всички автомобили

Обекти на FIRST близо до летище KIM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Кимбърли, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Кимбърли, Летище [KIM]

Като алтернатива на FIRST има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Кимбърли, Летище [KIM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget EMEA Franchise

Budget 61 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 50 reviews

7.3 / 10

Hertz

Hertz 74 reviews

7 / 10

Tempest Car Hire

Tempest 10 reviews

6.6 / 10

Firefly

Firefly 36 reviews

6.5 / 10

Bidvest

Bidvest 26 reviews

6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Кимбърли, Летище [KIM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Кимбърли, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от EUROPCAR и BIDVEST на Кимбърли, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Кимбърли, Летище [KIM], разгледайте SUV-тата от FIRST5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Кимбърли, Летище.

Ако търсите голяма кола на Кимбърли, Летище, трябва да обмислите сделките от TEMPEST и BIDVEST. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Кимбърли, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и на Кимбърли, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

FIRST Кимбърли, Летище Преглед на парк коли под наем

FIRST на Кимбърли, Летище KIM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Van , Fullsize , Suv , Luxury , Mini , Compact , Standard , 7-seater , 9-seater , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за FIRST Кимбърли, Летище, подгответе се да вземете Chevrolet Aveo, Ford Fiesta, и Chevrolet Sonic или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Corolla, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от FIRST Кимбърли, Летище, можете да вземете Toyota Corolla Quest, и Audi A4 .

FIRST клас коли под наем в пълен размер на Кимбърли, Летище включва следните модели на коли под наем: Volvo S60, и BMW 3 Series .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от FIRST Кимбърли, Летище, ще получите една от следните коли: Ford Eco Sport, Toyota Rav4, и Ford Kuga .

Премиум клас коли под наем, осигурен от FIRST Кимбърли, Летище се състои от следните модели коли: Mercedes GLC, и Mercedes C Class .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от FIRST Кимбърли, Летище, можете да наемете и Hyundai H1 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от FIRST Кимбърли, Летище според Вашата цел

FIRST осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от FIRST на Кимбърли, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Кимбърли, Летище, най-подходящите автомобили от FIRST са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от FIRST на Кимбърли, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от FIRST на Кимбърли, Летище.
  • За млади шофьори FIRST също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от FIRST на Кимбърли, Летище.

Често задавани въпроси - FIRST рент а кар на Кимбърли, Летище

Как да наема кола от FIRST на Кимбърли, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от FIRST на летище KIM?

Най-евтината кола от FIRST на Кимбърли, Летище е Chevrolet Aveo. Съответната настояща цена е $22.94 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от FIRST на Кимбърли, Летище [KIM]?

Най-често резервираният клас коли от FIRST на летище KIM е Миниван. Най-евтиният Миниван автомобил от FIRST е FORD TOURNEO. Цената му започва от $34.81 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Кимбърли, Летище?

Цените на бензин близо до летище KIM варират от $3.58 до $4.15.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при FIRST с дебитна карта на Кимбърли, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

FIRST осигурява ли опция за детска седалка за кола на Кимбърли, Летище [KIM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Кимбърли, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на FIRST кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!