Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Мадрид

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Мадрид. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Мадрид, е маркирана в червено.

AVIS Car Rental от$26.86 от$34.83
Budget Car Rental от$28.74 от$26.12 от$29.31 от$57.47
Thrifty Car Rental от$32.46 от$34.62
Hertz Car Hire от$29.49 от$39.95 от$97.63

Най-добрите коли под наем фирми в Мадрид

Агенциите за коли под наем в Мадрид могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Alamo EHI

Alamo 64 reviews

8.5 / 10

SIXT Corporate

SIXT 71 reviews

7.8 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 64 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 127 reviews

7.7 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 55 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 38 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 71 reviews

7.4 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 37 reviews

6.8 / 10

Firefly Corporate

Firefly 401 reviews

6.2 / 10

Goldcar

Goldcar 581 reviews

5.8 / 10

Interrent (GC)

Interrent 73 reviews

5.1 / 10

Rhodium

Rhodium 30 reviews

4.5 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Мадрид. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Мадрид, варират от Икономичен, Стандартен, Миниван, Със 7 седалки да се . Най-голямата колекция коли на Мадрид се предоставя от Sixt.

В Мадрид, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. KEDDY предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Мадрид.

Коли под наем в близост до места Мадрид

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Мадрид, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Мадрид Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Мадрид, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Fiat 500, Audi A1, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Opel Corsa, Renault Zoe Electric, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Seat Leon, BMW 1 Series, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Seat Ateca, Audi A4, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Mercedes C Class, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Renault Scenic, SsangYong Rodius, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Citroen Berlingo, Peugeot 5008, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Seat Arona, Jaguar I-Pace, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Mercedes E Class, BMW 7 Series, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Mini Cooper Convertible, BMW 2 Series Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Мадрид

Как да наема кола в Мадрид?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Мадрид?

Цените за наем на кола в Мадрид варират от $6.54 на ден до $358.82 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Мадрид?

Най-евтината сделка за коли под наем в Мадрид може да се намери в Madrid - Chueca. Цените за коли под наем стартират от $6.54 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Мадрид?

В Мадрид можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, Миниван, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Мадрид?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Alamo EHI with an average score of 8.5/1. Най-евтината кола от Alamo EHI в Мадрид е Mercedes C Class. Настоящата съответна цена е $43.94 на ден.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Мадрид?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Мадрид?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.