Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Летище Сарагоса [ZAZ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Летище Сарагоса. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Fiat 500

hertz
M
4
3
2
Fiat 500

от

$24.47 на ден

Икономичен

Opel Corsa

hertz
M
5
3
2
Opel Corsa

от

$28.24 на ден

Компактен

Ford Focus

hertz
M
5
5
3
Ford Focus

от

$30.99 на ден

Миниван

Opel Zafira

hertz
M
5
5
4
Opel Zafira

от

$34.91 на ден

Стандартен

Renault Kadjar

hertz
M
5
5
4
Renault Kadjar

от

$39.77 на ден

Информация за HERTZ на Летище Сарагоса

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Летище Сарагоса [ZAZ].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Zaragoza Airport, Zaragoza, 50010

Телефон:

976712404

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на HERTZ близо до летище ZAZ

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Сарагоса. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

HERTZ Летище Сарагоса Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Летище Сарагоса ZAZ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Van , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Летище Сарагоса, подгответе се да вземете и Opel Corsa или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Ford Focus или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Летище Сарагоса, можете да вземете и Renault Kadjar .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Летище Сарагоса според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Летище Сарагоса за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Сарагоса, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Летище Сарагоса за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Летище Сарагоса.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Летище Сарагоса.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Летище Сарагоса

Как да наема кола от HERTZ на Летище Сарагоса?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище ZAZ?

Най-евтината кола от HERTZ на Летище Сарагоса е Fiat 500. Съответната настояща цена е $24.47 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Летище Сарагоса [ZAZ]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище ZAZ е . Най-евтиният автомобил от HERTZ е . Цената му започва от $30.99 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Сарагоса?

Цените на бензин близо до летище ZAZ варират от $4.27 до $5.79.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Летище Сарагоса?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Сарагоса [ZAZ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Сарагоса?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!