Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем INTERNATIONAL налични на Летище Малмьо [MMX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на INTERNATIONAL на Летище Малмьо. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Peugeot 108

budget
M
4
3
2
Peugeot 108

от

$31.78 на ден

Мини

Ford Ka

thrifty
M
4
3
2
Ford Ka

от

$37.41 на ден

Икономичен

Seat Ibiza

budget
M
5
5
2
Seat Ibiza

от

$33.45 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

mabi
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$72.25 на ден

Компактен

Seat Leon

budget
M
5
5
3
Seat Leon

от

$33.79 на ден

Компактен

BMW 1 Series

mabi
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$89.08 на ден

Комби

Renault Megane Estate

thrifty
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$41.87 на ден

Комби

Volvo V60 Estate

budget
A
5
5
5
Volvo V60 Estate

от

$179.70 на ден

SUV

Ford Kuga

avis
A
5
5
4
Ford Kuga

от

$51.72 на ден

Стандартен

Nissan Qashqai

budget
M
5
5
4
Nissan Qashqai

от

$118.31 на ден

Със 9 седалки

Volkswagen Caravelle

europcar
A
9
5
4
Volkswagen Caravelle

от

$123.26 на ден

Със 7 седалки

Volkswagen Sharan

europcar
A
7
5
2
Volkswagen Sharan

от

$138.41 на ден

Информация за INTERNATIONAL на Летище Малмьо

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на INTERNATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които INTERNATIONAL предоставя на Летище Малмьо [MMX].

International Supplier

Име на фирмата:

International Supplier

Адрес:

Телефон:

Обекти на INTERNATIONAL близо до летище MMX

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Летище Малмьо. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Малмьо [MMX]

Като алтернатива на INTERNATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Малмьо [MMX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 22 reviews

8.9 / 10

HERTZ

HERTZ 76 reviews

8.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 20 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 38 reviews

8.3 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 73 reviews

8.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 52 reviews

8.2 / 10

MABI

MABI 20 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Малмьо [MMX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Малмьо.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET на Летище Малмьо. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за AVIS кола под наем на Летище Малмьо [MMX], разгледайте SUV-тата от INTERNATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Малмьо.

INTERNATIONAL Летище Малмьо Преглед на парк коли под наем

INTERNATIONAL на Летище Малмьо MMX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact , Estate , Suv , Standard , 9-seater , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за INTERNATIONAL Летище Малмьо, подгответе се да вземете Seat Ibiza, и Volkswagen Polo или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Seat Leon, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от INTERNATIONAL Летище Малмьо, можете да вземете и Nissan Qashqai .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от INTERNATIONAL Летище Малмьо, ще получите една от следните коли: и Ford Kuga .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от INTERNATIONAL Летище Малмьо, можете да наемете и Volkswagen Sharan .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от INTERNATIONAL Летище Малмьо според Вашата цел

INTERNATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от INTERNATIONAL на Летище Малмьо за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Малмьо, най-подходящите автомобили от INTERNATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от INTERNATIONAL на Летище Малмьо за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от INTERNATIONAL на Летище Малмьо.
  • За млади шофьори INTERNATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от INTERNATIONAL на Летище Малмьо.

Често задавани въпроси - INTERNATIONAL рент а кар на Летище Малмьо

Как да наема кола от INTERNATIONAL на Летище Малмьо?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от INTERNATIONAL на летище MMX?

Най-евтината кола от INTERNATIONAL на Летище Малмьо е Peugeot 108. Съответната настояща цена е $31.78 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Летище Малмьо?

Цените на бензин близо до летище MMX варират от $2.87 до $2.87.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при INTERNATIONAL с дебитна карта на Летище Малмьо?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

INTERNATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Малмьо [MMX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Малмьо?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на INTERNATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!