Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Летище Никопинг Скавста [NYO]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Летище Никопинг Скавста. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Ford Ka

thrifty
M
4
3
2
Ford Ka

от

$41.90 на ден

Стандартен

Renault Captur

thrifty
M
5
5
4
Renault Captur

от

$45.48 на ден

Комби

Renault Megane Estate

thrifty
M
5
5
4
Renault Megane Estate

от

$63.40 на ден

Мини

Fiat 500

mabi
M
4
3
1
Fiat 500

от

$31.79 на ден

Икономичен

Volkswagen Polo

mabi
M
5
3
2
Volkswagen Polo

от

$39.44 на ден

Икономичен

Mini Countryman

sixt
A
5
5
2
Mini Countryman

от

$59.70 на ден

Компактен

Volkswagen Golf

mabi
M
5
5
3
Volkswagen Golf

от

$42.50 на ден

Компактен

BMW 1 Series

mabi
A
5
5
3
BMW 1 Series

от

$47.09 на ден

Стандартен

Mercedes B Class

sixt
M
5
5
4
Mercedes B Class

от

$47.88 на ден

Стандартен

BMW 4 Series Gran Coupe

sixt
A
5
4
3
BMW 4 Series Gran Coupe

от

$75.32 на ден

Комби

Volkswagen Golf Estate

mabi
M
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

от

$50.98 на ден

Комби

Skoda Octavia Estate

europcar
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

от

$106.36 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
M
5
4
4
Mercedes C Class

от

$54.64 на ден

SUV

Mercedes GLA

sixt
M
5
5
3
Mercedes GLA

от

$55.48 на ден

SUV

Mercedes GL

sixt
A
5
5
6
Mercedes GL

от

$155.42 на ден

Луксозен

BMW 5 Series

sixt
M
5
4
4
BMW 5 Series

от

$73.21 на ден

Луксозен

Audi A6 Estate

sixt
M
5
5
6
Audi A6 Estate

от

$77.86 на ден

Със 9 седалки

Opel Vivaro

mabi
M
9
5
4
Opel Vivaro

от

$112.17 на ден

Информация за THRIFTY на Летище Никопинг Скавста

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Летище Никопинг Скавста [NYO].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

Nykoping Skavsta Airport, Nykoping, 611 92

Телефон:

+46 (0)155212454

Най-добри фирми за коли под наем на Летище Никопинг Скавста [NYO]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Летище Никопинг Скавста [NYO]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Franchise

SIXT 8 reviews

8.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 34 reviews

8.4 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 30 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 22 reviews

8 / 10

HERTZ

HERTZ 12 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Летище Никопинг Скавста [NYO], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от MABI и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Летище Никопинг Скавста.

Голям брой средни коли се предоставя от SIXT на Летище Никопинг Скавста. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Летище Никопинг Скавста [NYO], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Летище Никопинг Скавста.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Летище Никопинг Скавста, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Летище Никопинг Скавста, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Летище Никопинг Скавста Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Летище Никопинг Скавста NYO предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Standard , Estate , Economy , Compact , Fullsize , Suv , Luxury , 9-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Летище Никопинг Скавста, подгответе се да вземете Volkswagen Polo, и Mini Countryman или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Volkswagen Golf, и BMW 1 Series или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Летище Никопинг Скавста, можете да вземете Renault Captur, Mercedes B Class, и BMW 4 Series Gran Coupe .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Летище Никопинг Скавста включва следните модели на коли под наем: и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Летище Никопинг Скавста, ще получите една от следните коли: Mercedes GLA, и Mercedes GL .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Летище Никопинг Скавста се състои от следните модели коли: BMW 5 Series, и Audi A6 Estate .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Летище Никопинг Скавста според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Летище Никопинг Скавста, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Летище Никопинг Скавста

Как да наема кола от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище NYO?

Най-евтината кола от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста е Ford Ka. Съответната настояща цена е $41.90 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THRIFTY на Летище Никопинг Скавста [NYO]?

Най-популярните коли под наем на Летище Никопинг Скавста от THRIFTY в момента са . Най-ниската цена за този автомобил е $41.90 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от THRIFTY на Летище Никопинг Скавста [NYO]?

Най-често резервираният клас коли от THRIFTY на летище NYO е . Най-евтиният автомобил от THRIFTY е . Цената му започва от $41.90 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Летище Никопинг Скавста?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Летище Никопинг Скавста [NYO]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Летище Никопинг Скавста?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!