Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BIZCAR налични на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan Almera

yesaway
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$20.10 на ден

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$24.15 на ден

Мини

Toyota Yaris

yesaway
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$20.10 на ден

Компактен

Toyota Vios

drive car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$23.86 на ден

Компактен

Honda BR-V

chic car rent
A
5
5
3
Honda BR-V

от

$32.04 на ден

Стандартен

Honda Civic

yesaway
A
5
3
4
Honda Civic

от

$31.43 на ден

SUV

Honda HR-V

chic car rent
A
5
5
4
Honda HR-V

от

$38.08 на ден

SUV

BMW X1

sixt
A
5
5
4
BMW X1

от

$71.84 на ден

В пълен размер

Nissan Teana

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Teana

от

$39.03 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$62.53 на ден

Информация за BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BIZCAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BIZCAR предоставя на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK].

Bizcar Rental

Име на фирмата:

Bizcar Rental

Адрес:

Suvarnabhumi Airport, Bangkok

Телефон:

+6689-9925556

Обекти на BIZCAR близо до летище BKK

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]

Като алтернатива на BIZCAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Yesaway

Yesaway 8 reviews

9 / 10

Hertz Direct

Hertz 11 reviews

8.7 / 10

SIXT Franchise

SIXT 6 reviews

8.6 / 10

Europcar

Europcar 25 reviews

8.6 / 10

National Direct

National 66 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 41 reviews

7.8 / 10

Thrifty

Thrifty 6 reviews

7.8 / 10

KPN Car Rental

KPN 8 reviews

7.7 / 10

Thai Rent A Car

Thai 24 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от YESAWAY и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.

Голям брой средни коли се предоставя от YESAWAY и на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети Преглед на парк коли под наем

BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети BKK предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Mini , Compact , Standard , Suv , Fullsize , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, подгответе се да вземете Nissan Almera, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda BR-V или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, можете да вземете и Honda Civic .

BIZCAR клас коли под наем в пълен размер на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети включва следните модели на коли под наем: и Nissan Teana .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, ще получите една от следните коли: Honda HR-V, и BMW X1 .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BIZCAR Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети според Вашата цел

BIZCAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети, най-подходящите автомобили от BIZCAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.
  • За млади шофьори BIZCAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети.

Често задавани въпроси - BIZCAR рент а кар на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети

Как да наема кола от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BIZCAR на летище BKK?

Най-евтината кола от BIZCAR на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети е Nissan Almera. Съответната настояща цена е $20.10 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Цените на бензин близо до летище BKK варират от $2.97 до $4.10.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BIZCAR с дебитна карта на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BIZCAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети [BKK]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Суварнабуми Банкок - Летище - Международни Полети?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BIZCAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!