Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ASAP-RENT-A-CAR налични на Чианг Май - Летище [CNX]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

SUV

Toyota C-HR

asap rent a car
A
5
5
4
Toyota C-HR

от

$46.42 на ден

Икономичен

Nissan March

drive car rental
A
5
3
2
Nissan March

от

$22.27 на ден

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$30.04 на ден

Компактен

Toyota Vios

drive car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$26.00 на ден

Мини

Toyota Yaris

yesaway
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$26.35 на ден

Стандартен

Toyota Altis

yesaway
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$34.15 на ден

SUV

Toyota Fortuner

yesaway
A
5
5
5
Toyota Fortuner

от

$56.05 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$76.51 на ден

Информация за ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ASAP-RENT-A-CAR за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ASAP-RENT-A-CAR предоставя на Чианг Май - Летище [CNX].

Asap Rent A Car

Име на фирмата:

Asap Rent A Car

Адрес:

Chiang Mai International Airport, 60 Airport Road, Suthep District, Muang, Chiang Mai, 50200

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Чианг Май - Летище [CNX]

Като алтернатива на ASAP-RENT-A-CAR има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Чианг Май - Летище [CNX]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Yesaway

Yesaway 8 reviews

9 / 10

Bizcar

Bizcar 32 reviews

8.7 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.3 / 10

Thrifty

Thrifty 9 reviews

8.3 / 10

National Direct

National 27 reviews

8 / 10

Thai Rent A Car

Thai 21 reviews

7.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 24 reviews

7.7 / 10

Europcar

Europcar 6 reviews

7.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 6 reviews

7.4 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Чианг Май - Летище [CNX], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и SIXT. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Чианг Май - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от YESAWAY на Чианг Май - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище Преглед на парк коли под наем

ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище CNX предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Suv , Economy , Compact , Mini , Standard , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище, ще получите една от следните коли: Toyota C-HR, и Toyota Fortuner .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище, можете да наемете и Peugeot 5008 .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ASAP-RENT-A-CAR Чианг Май - Летище според Вашата цел

ASAP-RENT-A-CAR осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Чианг Май - Летище, най-подходящите автомобили от ASAP-RENT-A-CAR са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище.
  • За млади шофьори ASAP-RENT-A-CAR също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище.

Често задавани въпроси - ASAP-RENT-A-CAR рент а кар на Чианг Май - Летище

Как да наема кола от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ASAP-RENT-A-CAR на летище CNX?

Най-евтината кола от ASAP-RENT-A-CAR на Чианг Май - Летище е Toyota C-HR. Съответната настояща цена е $46.42 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Чианг Май - Летище?

Цените на бензин близо до летище CNX варират от $2.97 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ASAP-RENT-A-CAR с дебитна карта на Чианг Май - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ASAP-RENT-A-CAR осигурява ли опция за детска седалка за кола на Чианг Май - Летище [CNX]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Чианг Май - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ASAP-RENT-A-CAR кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!