Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Хат Яй - Летище [HDY]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Хат Яй - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$23.35 на ден

Компактен

Toyota Vios

avis
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$24.45 на ден

Икономичен

Honda Jazz

avis
A
5
5
2
Honda Jazz

от

$26.62 на ден

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$31.33 на ден

Стандартен

Toyota Altis

asap rent a car
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$36.08 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$57.16 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$74.25 на ден

Информация за HERTZ на Хат Яй - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Хат Яй - Летище [HDY].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

2216 Moo.4, Airport - Lop Buri Ramet Road., Khuan Lang, Hat Yai, 90110

Най-добри фирми за коли под наем на Хат Яй - Летище [HDY]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хат Яй - Летище [HDY]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

SIXT Direct

SIXT 12 reviews

8.4 / 10

Thai Rent A Car

Thai 37 reviews

7.9 / 10

Avis Direct

Avis 35 reviews

7.5 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хат Яй - Летище [HDY], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от AVIS и THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хат Яй - Летище.

За да откриете най-добрата сделка за THAI кола под наем на Хат Яй - Летище [HDY], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хат Яй - Летище.

HERTZ Хат Яй - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Хат Яй - Летище HDY предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Хат Яй - Летище, подгответе се да вземете Honda Jazz, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Хат Яй - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Хат Яй - Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Isuzu MU-X .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Хат Яй - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Хат Яй - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хат Яй - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Хат Яй - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Хат Яй - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Хат Яй - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Хат Яй - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Хат Яй - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище HDY?

Най-евтината кола от HERTZ на Хат Яй - Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $23.35 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Хат Яй - Летище?

Цените на бензин близо до летище HDY варират от $3.07 до $3.42.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Хат Яй - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хат Яй - Летище [HDY]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хат Яй - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!