Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем HERTZ налични на Хуа Хин - Летище [HHQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на HERTZ на Хуа Хин - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

hertz
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$33.34 на ден

Компактен

Toyota Vios

hertz
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$38.66 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$27.56 на ден

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$27.56 на ден

Стандартен

Toyota Altis

thrifty
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$33.34 на ден

SUV

Honda CR-V

thrifty
A
5
5
4
Honda CR-V

от

$49.54 на ден

Информация за HERTZ на Хуа Хин - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на HERTZ за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които HERTZ предоставя на Хуа Хин - Летище [HHQ].

Hertz Car Hire

Име на фирмата:

Hertz Car Hire

Адрес:

Passenger Terminal, 65 Phetkasem Road., Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, 77110

Телефон:

+66 32520399

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Хуа Хин - Летище [HHQ]

Като алтернатива на HERTZ има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Хуа Хин - Летище [HHQ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Budget Direct

Budget 6 reviews

6.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Хуа Хин - Летище [HHQ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Хуа Хин - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Хуа Хин - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Хуа Хин - Летище [HHQ], разгледайте SUV-тата от HERTZ5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Хуа Хин - Летище.

HERTZ Хуа Хин - Летище Преглед на парк коли под наем

HERTZ на Хуа Хин - Летище HHQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Compact , Economy , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за HERTZ Хуа Хин - Летище, подгответе се да вземете и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от HERTZ Хуа Хин - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от HERTZ Хуа Хин - Летище, ще получите една от следните коли: и Honda CR-V .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от HERTZ Хуа Хин - Летище според Вашата цел

HERTZ осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от HERTZ на Хуа Хин - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Хуа Хин - Летище, най-подходящите автомобили от HERTZ са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от HERTZ на Хуа Хин - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от HERTZ на Хуа Хин - Летище.
  • За млади шофьори HERTZ също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от HERTZ на Хуа Хин - Летище.

Често задавани въпроси - HERTZ рент а кар на Хуа Хин - Летище

Как да наема кола от HERTZ на Хуа Хин - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от HERTZ на летище HHQ?

Най-евтината кола от HERTZ на Хуа Хин - Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $33.34 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от HERTZ на Хуа Хин - Летище [HHQ]?

Най-често резервираният клас коли от HERTZ на летище HHQ е . Най-евтиният автомобил от HERTZ е . Цената му започва от $38.66 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Хуа Хин - Летище?

Цените на бензин близо до летище HHQ варират от $2.86 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при HERTZ с дебитна карта на Хуа Хин - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

HERTZ осигурява ли опция за детска седалка за кола на Хуа Хин - Летище [HHQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Хуа Хин - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на HERTZ кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!