Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем NATIONAL налични на Ко Самуи - Летище [USM]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на NATIONAL на Ко Самуи - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan March

drive car rental
A
5
3
2
Nissan March

от

$17.21 на ден

Икономичен

Nissan Almera

europcar
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$34.93 на ден

Компактен

Toyota Vios

drive car rental
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$20.33 на ден

Стандартен

Nissan Sylphy

drive car rental
A
5
4
5
Nissan Sylphy

от

$25.04 на ден

Мини

Toyota Yaris

sixt
A
4
3
2
Toyota Yaris

от

$27.27 на ден

SUV

Honda BR-V

europcar
A
5
5
2
Honda BR-V

от

$58.09 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

sixt
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$70.91 на ден

Информация за NATIONAL на Ко Самуи - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на NATIONAL за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които NATIONAL предоставя на Ко Самуи - Летище [USM].

National

Име на фирмата:

National

Адрес:

After collecting the baggages, go straight on to the exit to the Arrival Hall . Arrival Hall Fl.,1 between Gate 6-7, Samui Airport, Bophut, Koh Samui, Suratthani 84320

Обекти на NATIONAL близо до летище USM

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Ко Самуи - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Ко Самуи - Летище [USM]

Като алтернатива на NATIONAL има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Ко Самуи - Летище [USM]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty

Thrifty 24 reviews

8.4 / 10

Avis Direct

Avis 7 reviews

8.2 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.1 / 10

Thai Rent A Car

Thai 10 reviews

8.1 / 10

SIXT Franchise

SIXT 63 reviews

7.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Ко Самуи - Летище [USM], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от и EUROPCAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Ко Самуи - Летище.

За да откриете най-добрата сделка за EUROPCAR кола под наем на Ко Самуи - Летище [USM], разгледайте SUV-тата от NATIONAL5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Ко Самуи - Летище.

NATIONAL Ко Самуи - Летище Преглед на парк коли под наем

NATIONAL на Ко Самуи - Летище USM предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Mini , Suv , 7-seater ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за NATIONAL Ко Самуи - Летище, подгответе се да вземете Nissan March, и Nissan Almera или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от NATIONAL Ко Самуи - Летище, можете да вземете и Nissan Sylphy .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от NATIONAL Ко Самуи - Летище, ще получите една от следните коли: и Honda BR-V .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от NATIONAL Ко Самуи - Летище, можете да наемете и Toyota Fortuner .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от NATIONAL Ко Самуи - Летище според Вашата цел

NATIONAL осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от NATIONAL на Ко Самуи - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Ко Самуи - Летище, най-подходящите автомобили от NATIONAL са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от NATIONAL на Ко Самуи - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от NATIONAL на Ко Самуи - Летище.
  • За млади шофьори NATIONAL също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от NATIONAL на Ко Самуи - Летище.

Често задавани въпроси - NATIONAL рент а кар на Ко Самуи - Летище

Как да наема кола от NATIONAL на Ко Самуи - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от NATIONAL на летище USM?

Най-евтината кола от NATIONAL на Ко Самуи - Летище е Nissan March. Съответната настояща цена е $17.21 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Ко Самуи - Летище?

Цените на бензин близо до летище USM варират от $3.09 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при NATIONAL с дебитна карта на Ко Самуи - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

NATIONAL осигурява ли опция за детска седалка за кола на Ко Самуи - Летище [USM]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Ко Самуи - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на NATIONAL кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!