Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THAI налични на Мае Сот - Летище [MAQ]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THAI на Мае Сот - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Nissan Almera

thai
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$27.36 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$56.57 на ден

Компактен

Honda Jazz

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz

от

$19.20 на ден

Икономичен

Honda City

thrifty
A
5
5
2
Honda City

от

$19.20 на ден

Мини

Toyota Yaris

avis
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$21.90 на ден

Стандартен

Toyota Altis

thrifty
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$23.51 на ден

SUV

Isuzu MU-X

thrifty
A
5
5
5
Isuzu MU-X

от

$37.53 на ден

Информация за THAI на Мае Сот - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THAI за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THAI предоставя на Мае Сот - Летище [MAQ].

THAI Car Rental

Име на фирмата:

THAI Car Rental

Адрес:

Mae Sot Airport 498 Mu 1, Ta Sai Luard, Tak, Mae Sot, 63110

Телефон:

+66 (0) 990 600 500/

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Запознайте се със закъснение такса
  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Мае Сот - Летище [MAQ]

Като алтернатива на THAI има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Мае Сот - Летище [MAQ]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Direct

Hertz 53 reviews

8.2 / 10

Thrifty

Thrifty 13 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 142 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Мае Сот - Летище [MAQ], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от THRIFTY и AVIS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Мае Сот - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY на Мае Сот - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Мае Сот - Летище [MAQ], разгледайте SUV-тата от THAI5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Мае Сот - Летище.

THAI Мае Сот - Летище Преглед на парк коли под наем

THAI на Мае Сот - Летище MAQ предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Suv , Compact , Mini , Standard ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THAI Мае Сот - Летище, подгответе се да вземете Nissan Almera, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Honda Jazz или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THAI Мае Сот - Летище, можете да вземете и Toyota Altis .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THAI Мае Сот - Летище, ще получите една от следните коли: Mitsubishi Pajero, и Isuzu MU-X .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THAI Мае Сот - Летище според Вашата цел

THAI осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THAI на Мае Сот - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Мае Сот - Летище, най-подходящите автомобили от THAI са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THAI на Мае Сот - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THAI на Мае Сот - Летище.
  • За млади шофьори THAI също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THAI на Мае Сот - Летище.

Често задавани въпроси - THAI рент а кар на Мае Сот - Летище

Как да наема кола от THAI на Мае Сот - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THAI на летище MAQ?

Най-евтината кола от THAI на Мае Сот - Летище е Nissan Almera. Съответната настояща цена е $27.36 на ден.

Кои са най-популярните коли под наем THAI на Мае Сот - Летище [MAQ]?

Най-популярните коли под наем на Мае Сот - Летище от THAI в момента са MITSUBISHI PAJERO. Най-ниската цена за този автомобил е $56.57 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THAI с дебитна карта на Мае Сот - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THAI осигурява ли опция за детска седалка за кола на Мае Сот - Летище [MAQ]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Мае Сот - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THAI кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!