Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем Миниван е наличен на Након Си Таммарат - Летище [NST]

Разгледайте нашите страхотни сделки за коли под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище и изберете най-подходящата оферта. Ще откриете модели на коли под наем, техните цени, както и доставчици на коли под наем Миниван, които са налични на летище NST .

Мини

Toyota Yaris أو ما شابه

thrifty
A
4
5
2
Toyota Yaris أو ما شابه

от

$22.97 на ден

Икономичен

Honda City أو ما شابه

thrifty
A
5
5
2
Honda City أو ما شابه

от

$26.83 на ден

Компактен

Honda Jazz أو ما شابه

thrifty
A
5
5
3
Honda Jazz أو ما شابه

от

$26.83 на ден

Информация за класове на коли под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище

Вановете са големи автомобили за 10-12 пътници, познати като „превозвачи“ на хора. Тези просторни коли обикновено се избират за превозване на големи семейства или други големи групи от хора. Вановете са наистина добри за превоз на различни видове товар. Например, ван под наем може да бъде много добро решение, когато се премествате от дома си, ако нямате друга опция за транспорт.

Тези коли трябва да са приоритет за онези хора, на които е нужно допълнително място, което иначе не може да бъде осигурено от коли под наем от друг клас.

Коли под наем Миниван на летище NST

Колите под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище биват следните модели: подобни автомобили под наем на Миниван.

Най-добри доставчици на Миниван колид под наем на Након Си Таммарат - Летище

За да направите най-добрия избор на сделки за коли под наем на Миниван на Након Си Таммарат - Летище [NST], обръщайте внимание не само на модела кола под наем и цената, а и на доставчика на кола на под наем, който предлага тази сделка. Агенциите за коли под наем, които предлагат автомобили на Миниван на Након Си Таммарат - Летище имат различни условия за даване под наем на коли и рейтинг от предишни клиенти.

Най-голямото разнообразие на сделки за коли под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище се предлага от AVIS DIRECT.

Avis Direct

Avis 138 reviews

8 / 10

Често задавани въпроси - Коли под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище

Как да резервирате кола под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище?

Започнете като впишете точно място за вземане на колата и адрес за връщане във формуляра за търсене и изберете най-подходящото от падащия списък. Изберете дата и време за наемане. На страницата за резултати от търсене ще можете да филтрирате и да сортирате всички сделки за коли под наем, базирайки се на предпочитания от Вас клас коли под наем.

Коя е най-евтината кола под наем Миниван на летище NST?

Най-евтината кола под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище е Toyota Yaris أو ما شابه от thrifty. Настоящата приложима цена е $22.97 на ден.

Какъв е разходът на гориво на кола под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище?

Какво трябва да си нося, когато вземам кола под наем Миниван на Након Си Таммарат - Летище?

Обикновено е достатъчно да представите:

  • Шофьорска книжка. Притежателите на британска шофьорска книжка трябва да предоставят и фотокарта. Ако шофьорската Ви книжка не е с латинска азбука (напр. арабска, гръцка, кирилица или китайска), нужно е да носите и международно разрешение за шофиране заедно с местната си шофьорска книжка.
  • Валидна идентификационна карта със снимка (паспорт или лична карта).
  • Валидна кредитна карта на името на основния шофьор. Необходимо е за предварително оторизиране на депозита за кола под наем на обекта, от който се наема.

На колко години трябва да бъда, за да наема автомобил Миниван на Након Си Таммарат - Летище?

Обикновено трябва да сте между 25- и 70-годишна възраст, за да наемете кола Миниван на Након Си Таммарат - Летище. Ограниченията за възрастта на фирми за коли под наем на Након Си Таммарат - Летище се различават драстично.

Ако не спадате към тези възрастови ограничения, винаги можете да намерите доставчици на коли под наем, които да Ви разрешат да наемете автомобил при условие, че сте платили допълнителна такса за млад шофьор или за възрастен шофьор или че си купите допълнителна застраховка.

Възможно ли е да наема кола на Миниван за една посока?

Да, някои продавачи осигуряват кола под наем Миниван за една посока на Након Си Таммарат - Летище. Бъдете внимателни, когато избирате доставчик. Ако търсите коли под наем за една посока, подгответе се, че са приложими някои ограничения и допълнителни плащания. Не забравяйте да се свържете с фирмата, за да се уверете в действителната наличност и цената на кола под наем за една посока.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!