Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем SIXT налични на Пукет - Летище [HKT]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на SIXT на Пукет - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

В пълен размер

Toyota Camry

sixt
A
5
4
5
Toyota Camry

от

$56.49 на ден

Със 7 седалки

Peugeot 5008

sixt
A
7
5
1
Peugeot 5008

от

$66.28 на ден

Икономичен

Nissan Almera

yesaway
A
5
5
2
Nissan Almera

от

$17.69 на ден

Икономичен

Honda City

hertz
A
5
5
2
Honda City

от

$22.27 на ден

Компактен

Toyota Vios

yesaway
A
5
5
3
Toyota Vios

от

$18.52 на ден

Компактен

Honda BR-V

chic car rent
A
5
5
3
Honda BR-V

от

$41.76 на ден

Мини

Toyota Yaris

yesaway
A
4
5
2
Toyota Yaris

от

$18.52 на ден

Мини

Honda Brio

chic car rent
A
4
5
2
Honda Brio

от

$25.64 на ден

Стандартен

Toyota Altis

yesaway
A
5
4
4
Toyota Altis

от

$25.72 на ден

Стандартен

Honda Civic

chic car rent
A
5
4
4
Honda Civic

от

$43.03 на ден

SUV

Toyota C-HR

asap rent a car
A
5
5
4
Toyota C-HR

от

$47.13 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero

thai
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero

от

$71.90 на ден

Със 7 седалки

Toyota Fortuner

europcar
A
7
5
1
Toyota Fortuner

от

$55.38 на ден

В пълен размер

Honda CR-V

chic car rent
A
5
4
5
Honda CR-V

от

$70.15 на ден

Информация за SIXT на Пукет - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на SIXT за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които SIXT предоставя на Пукет - Летище [HKT].

SIXT Rent A Car

Име на фирмата:

SIXT Rent A Car

Адрес:

Maikhao, Thalang, Maikhao, Thalang, Phuket, 83110

Телефон:

+66-875133444

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Еднопосочен наем такса
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на SIXT близо до летище HKT

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Пукет - Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Пукет - Летище [HKT]

Като алтернатива на SIXT има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Пукет - Летище [HKT]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Yesaway

Yesaway 7 reviews

9.4 / 10

Bizcar

Bizcar 7 reviews

8.4 / 10

Thai Rent A Car

Thai 20 reviews

8.3 / 10

Thrifty

Thrifty 9 reviews

8.3 / 10

National Direct

National 50 reviews

7.8 / 10

Europcar

Europcar 27 reviews

7.7 / 10

Avis Direct

Avis 33 reviews

7.1 / 10

Hertz Direct

Hertz 16 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Пукет - Летище [HKT], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от YESAWAY и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Пукет - Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от YESAWAY и на Пукет - Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

SIXT Пукет - Летище Преглед на парк коли под наем

SIXT на Пукет - Летище HKT предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Fullsize , 7-seater , Economy , Compact , Mini , Standard , Suv ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за SIXT Пукет - Летище, подгответе се да вземете Nissan Almera, и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Vios, и Honda BR-V или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от SIXT Пукет - Летище, можете да вземете Toyota Altis, и Honda Civic .

SIXT клас коли под наем в пълен размер на Пукет - Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Honda CR-V .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от SIXT Пукет - Летище, ще получите една от следните коли: Toyota C-HR, и Mitsubishi Pajero .

В случай, че пътувате с група хора и имате нужда от автомобил със 7 седалки от SIXT Пукет - Летище, можете да наемете Peugeot 5008, и Toyota Fortuner .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от SIXT Пукет - Летище според Вашата цел

SIXT осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от SIXT на Пукет - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Пукет - Летище, най-подходящите автомобили от SIXT са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от SIXT на Пукет - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от SIXT на Пукет - Летище.
  • За млади шофьори SIXT също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от SIXT на Пукет - Летище.

Често задавани въпроси - SIXT рент а кар на Пукет - Летище

Как да наема кола от SIXT на Пукет - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от SIXT на летище HKT?

Най-евтината кола от SIXT на Пукет - Летище е Toyota Camry. Съответната настояща цена е $56.49 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Пукет - Летище?

Цените на бензин близо до летище HKT варират от $3.09 до $4.46.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при SIXT с дебитна карта на Пукет - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

SIXT осигурява ли опция за детска седалка за кола на Пукет - Летище [HKT]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Пукет - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на SIXT кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!