Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем BUDGET налични на Убон Ратчатани - Летище [UBP]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на BUDGET на Убон Ратчатани - Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Мини

Toyota Yaris

sixt
A
4
3
2
Toyota Yaris

от

$24.08 на ден

Икономичен

Honda City

sixt
A
5
5
2
Honda City

от

$27.11 на ден

Компактен

Toyota Vios

hertz
A
5
3
3
Toyota Vios

от

$33.16 на ден

Информация за BUDGET на Убон Ратчатани - Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на BUDGET за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които BUDGET предоставя на Убон Ратчатани - Летище [UBP].

Budget Car Rental

Име на фирмата:

Budget Car Rental

Адрес:

Ubon Ratchathani Airport, Naimuang, Muang, Ubon Ratchathani, 34000

Телефон:

+66 0 4524 0507

Най-добри фирми за коли под наем на Убон Ратчатани - Летище [UBP]

Като алтернатива на BUDGET има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Убон Ратчатани - Летище [UBP]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Thrifty

Thrifty 10 reviews

8.4 / 10

Hertz Direct

Hertz 52 reviews

8.3 / 10

Thai Rent A Car

Thai 153 reviews

8.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 25 reviews

7.8 / 10

Avis Direct

Avis 143 reviews

7.6 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Убон Ратчатани - Летище [UBP], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Убон Ратчатани - Летище.

BUDGET Убон Ратчатани - Летище Преглед на парк коли под наем

BUDGET на Убон Ратчатани - Летище UBP предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Mini , Economy , Compact ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за BUDGET Убон Ратчатани - Летище, подгответе се да вземете и Honda City или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Toyota Vios или да вземете подобрение на клас коли

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от BUDGET Убон Ратчатани - Летище според Вашата цел

BUDGET осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Убон Ратчатани - Летище, най-подходящите автомобили от BUDGET са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище.
  • За млади шофьори BUDGET също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище.

Често задавани въпроси - BUDGET рент а кар на Убон Ратчатани - Летище

Как да наема кола от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от BUDGET на летище UBP?

Най-евтината кола от BUDGET на Убон Ратчатани - Летище е Toyota Yaris. Съответната настояща цена е $24.08 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Убон Ратчатани - Летище?

Цените на бензин близо до летище UBP варират от $3.20 до $3.43.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при BUDGET с дебитна карта на Убон Ратчатани - Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

BUDGET осигурява ли опция за детска седалка за кола на Убон Ратчатани - Летище [UBP]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Убон Ратчатани - Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на BUDGET кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!