Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем ALAMO налични на Бостън, Летище [BOS]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на ALAMO на Бостън, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Стандартен

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

от

$79.90 на ден

Луксозен

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

от

$84.87 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$134.58 на ден

Миниван

Chevrolet Silverado

alamo
A
2
4
4
Chevrolet Silverado

от

$242.97 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

alamo
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$347.01 на ден

Стандартен

Kia Optima

thrifty
A
5
4
4
Kia Optima

от

$56.24 на ден

Стандартен

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

от

$168.97 на ден

Компактен

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

от

$58.88 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$162.98 на ден

SUV

Volkswagen Tiguan

sixt
A
5
5
3
Volkswagen Tiguan

от

$63.90 на ден

SUV

Ford Expedition

enterprise
A
7
5
3
Ford Expedition

от

$325.34 на ден

Луксозен

Mercedes CLA

sixt
A
5
4
3
Mercedes CLA

от

$66.15 на ден

Луксозен

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

от

$302.34 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$66.37 на ден

В пълен размер

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
4
Mercedes C Class

от

$191.30 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

avis
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$74.60 на ден

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$162.98 на ден

Миниван

Nissan Quest

thrifty
A
7
5
3
Nissan Quest

от

$79.74 на ден

Миниван

Ford F-150

enterprise
A
4
4
3
Ford F-150

от

$240.44 на ден

Информация за ALAMO на Бостън, Летище MA

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на ALAMO за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които ALAMO предоставя на Бостън, Летище [BOS].

Alamo

Име на фирмата:

Alamo

Адрес:

15 TRANSPORTATION WAY, EAST BOSTON, 02128, MA, Massachusetts

Телефон:

8332305696

политика за горивото

В цената

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Безплатно допълнителен шофьор
  • - Млад шофьор
  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на ALAMO близо до летище BOS

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Бостън, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Бостън, Летище [BOS]

Като алтернатива на ALAMO има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Бостън, Летище [BOS]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 6 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 109 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

EZ-RAC

EZ-RAC 17 reviews

7.2 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 30 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

Advantage Rent A Car

Advantage 192 reviews

6.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 27 reviews

6.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Бостън, Летище [BOS], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от SIXT и PAYLESS. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Бостън, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от THRIFTY и PAYLESS на Бостън, Летище MA. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за SIXT кола под наем на Бостън, Летище [BOS], разгледайте SUV-тата от ALAMO5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Бостън, Летище.

Ако търсите голяма кола на Бостън, Летище, трябва да обмислите сделките от THRIFTY и ENTERPRISE. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Бостън, Летище, трябва да разгледате офертите от SIXT. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Бостън, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

ALAMO Бостън, Летище MA Преглед на парк коли под наем

ALAMO на Бостън, Летище BOS предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Standard , Luxury , Fullsize , Van , Convertible , Compact , Suv , Economy ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за ALAMO Бостън, Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Hyundai Accent или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Toyota Yaris Sedan, и Dodge Neon или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от ALAMO Бостън, Летище, можете да вземете Nissan Altima, Kia Optima, и Dodge Stratus .

ALAMO клас коли под наем в пълен размер на Бостън, Летище включва следните модели на коли под наем: Ford Fusion, Ford Taurus, и Mercedes C Class .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от ALAMO Бостън, Летище, ще получите една от следните коли: Volkswagen Tiguan, и Ford Expedition .

Премиум клас коли под наем, осигурен от ALAMO Бостън, Летище се състои от следните модели коли: Nissan Maxima, Mercedes CLA, и Buick Lacrosse .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от ALAMO Бостън, Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от ALAMO Бостън, Летище според Вашата цел

ALAMO осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от ALAMO на Бостън, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Бостън, Летище, най-подходящите автомобили от ALAMO са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от ALAMO на Бостън, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от ALAMO на Бостън, Летище.
  • За млади шофьори ALAMO също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от ALAMO на Бостън, Летище.

Често задавани въпроси - ALAMO рент а кар на Бостън, Летище

Как да наема кола от ALAMO на Бостън, Летище MA?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от ALAMO на летище BOS?

Най-евтината кола от ALAMO на Бостън, Летище е Nissan Altima. Съответната настояща цена е $79.90 на ден.

Кой е най-често резервирания клас коли от ALAMO на Бостън, Летище [BOS]?

Най-често резервираният клас коли от ALAMO на летище BOS е Луксозен. Най-евтиният Луксозен автомобил от ALAMO е NISSAN MAXIMA. Цената му започва от $84.87 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Бостън, Летище?

Цените на бензин близо до летище BOS варират от $2.49 до $2.95.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при ALAMO с дебитна карта на Бостън, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

ALAMO осигурява ли опция за детска седалка за кола на Бостън, Летище [BOS]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Бостън, Летище MA?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на ALAMO кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!