Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Цени на коли под наем в Милуоки

Сравнете цените на колите под наем на различни класи коли под наем от най-надеждните доставчици в Милуоки. Най-евтината оферта за коли под наем на всеки клас кола, налична в Милуоки, е маркирана в червено.

Икономичен

Икономичен

Компактен

Компактен

Стандартен

Стандартен

Луксозен

Луксозен

Миниван

Миниван

SUV

SUV

В пълен размер

В пълен размер

AVIS Car Rental от$76.62 от$276.09
Budget Car Rental от$79.05 от$79.05 от$80.67 от$147.15 от$194.45 от$143.75 от$80.67
Enterprise от$97.31 от$97.31 от$98.30 от$117.22 от$156.86 от$114.33

Най-добрите коли под наем фирми в Милуоки

Агенциите за коли под наем в Милуоки могат да се различават значително не само в разнообразието си от автомобили под наем и условията за коли под наем, но и в средните оценки, предоставени от наши предишни клиенти.

Hertz Corporate

Hertz 111 reviews

7.5 / 10

ACE

ACE 34 reviews

4.2 / 10

Има огромно разнообразие на коли под наем в Милуоки. Класите коли под наем, които могат да се наемат в Милуоки, варират от Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV да се Със 7 седалки. Най-голямата колекция коли на Милуоки се предоставя от Budget.

В Милуоки, можете да намерите най-добрия доставчик за всяко от пътуванията си. BUDGET, HERTZ, ACE предлагат краткосрочни, ежечасни, ежедневни, дългосрочни, ежеседмични, ежемесечни и дори еднопосочни сделки за коли под наем. Ще намерите и коли под наем за шофьори под 21 и 25 години в Милуоки.

Коли под наем в близост до места Милуоки WI

За да намерите най-добрата сделка за кола под наем в Милуоки, трябва да проверите колите ни под наем не само на обектите за вземане и връщане. Също така, погледнете офертите за коли под наем в другите най-близки места: летища, гари, пристаниваща и в центъра на града.

Милуоки WI Преглед на парк за коли под наем

Поради големия брой доставчици на коли под наем в Милуоки, паркът за коли е представляван от огромно разнообразие различни автомобили. Моля, използвайте таблицата по-долу, за да разберете по-добре кое превозно средство е най-доброто, за да Ви пасва, базирайки се на определени изисквания.

Клас коли под наем Най-добър за Възможни модели на коли под наем
Мини Относително кратки пътувания без прекомерни количества багаж Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, или сходни.
Икономичен Пътници, за които са приоритет по-евтините коли под наем Ford Fiesta, или сходни.
Компактен Хора, търсещи по-малки, спестяващи гориво автомобилиη Ford Focus, или сходни.
Среден Тези, които имат нужда от страхотна комбинация от цена и удобство в автомобил под наем Nissan Sentra, или сходни.
Стандартен Удобно пътуване с група от до 5 пътника на достъпна цена Toyota Corolla, Hyundai Elantra, или сходни.
В пълен размер Търсещите големи мощни коли с много свободно място Toyota Camry, или сходни.
Със 7 седалки Групи хора, които имат нужда от повече пространство, отколкото има в обикновени коли с 5 седалки Dodge Caravan, Toyota Sienna, или сходни.
Миниван / 9-12 θέσεις Семейни пътувания или пътешествия с много пътници и товар Nissan Frontier, Chrysler Pacifica, или сходни.
Премиум Бизнес пътуване и коли под наем за важни поводи Buick Lacrosse, Lincoln MKS, или сходни.
SUV Пътници, на които им харесва да се чувствам като шефове на пътя и извън него Toyota Rav4, Chevrolet Tahoe, или сходни.
Луксозен / Екзотичен Търсещите върховно преживяване за шофирането въпреки етикета с цената Nissan Maxima, или сходни.
Кабриолет Пътуващи по време на топло, слънчево време и чувство на свобода Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, или сходни.

Често задавани въпроси - Коли под наем в Милуоки

Как да наема кола в Милуоки WI?

Въведете нужния обект за вземане и обект за връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви критерий.

Колко струва да наема кола в Милуоки?

Цените за наем на кола в Милуоки варират от $76.62 на ден до $194.45 на ден, базирайки се на избрания модел, обект за вземане и опции за наем.

Кой обект има най-евтините коли под наем в Милуоки?

Най-евтината сделка за коли под наем в Милуоки може да се намери в Milwaukee. Цените за коли под наем стартират от $76.62 на този обект.

Кои фирми за коли под наем оперират в Милуоки?

В Милуоки можете да наемете кола от известни доставчици кат Икономичен, Стандартен, В пълен размер, Луксозен, Миниван, SUV, и Със 7 седалки.

Коя е агенцията за коли под наем с най-висок рейтинг в Милуоки?

Фирмата за коли под наем, която в момента има най-високия потребителски рейтинг, е Hertz Corporate with an average score of 7.5/1.

Каква е цената на бензина в Милуоки?

Цените на бензина в Милуоки варират от $2.39 до $2.92.

Мога ли да платя за своята рент-а-кар резервация с дебитна карта в Милуоки?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче при вземането на колата, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем при резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем в Милуоки WI?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на продавача си кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.