Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем PAYLESS налични на Провидънс, Летище [PVD]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на PAYLESS на Провидънс, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Hyundai Accent

payless
A
5
4
2
Hyundai Accent

от

$123.91 на ден

Компактен

Dodge Neon

payless
A
5
4
3
Dodge Neon

от

$123.91 на ден

Стандартен

Dodge Stratus

payless
A
5
4
4
Dodge Stratus

от

$124.05 на ден

В пълен размер

Ford Taurus

payless
A
5
4
4
Ford Taurus

от

$124.05 на ден

SUV

Hyundai Tucson

dollar
A
5
5
3
Hyundai Tucson

от

$58.92 на ден

SUV

Nissan Armada

hertz
A
7
5
4
Nissan Armada

от

$249.75 на ден

Луксозен

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

от

$73.14 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$288.13 на ден

Стандартен

Toyota Corolla

budget
A
5
4
4
Toyota Corolla

от

$113.46 на ден

Стандартен

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

от

$207.12 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$117.42 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$162.95 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$117.42 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$139.43 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$117.59 на ден

В пълен размер

Chevrolet Malibu

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Malibu

от

$222.22 на ден

Миниван

Nissan Frontier

alamo
A
4
4
3
Nissan Frontier

от

$123.90 на ден

Миниван

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

от

$306.30 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$170.80 на ден

Информация за PAYLESS на Провидънс, Летище RI

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на PAYLESS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които PAYLESS предоставя на Провидънс, Летище [PVD].

Payless Car Rental

Име на фирмата:

Payless Car Rental

Адрес:

700 Jefferson Boulevard, T.F. Green Airport, Warwick, 02886, RI, Rhode Island

Телефон:

401-737-5015

Бонуси

  • - Неограничен пробег

Най-добри фирми за коли под наем на Провидънс, Летище [PVD]

Като алтернатива на PAYLESS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Провидънс, Летище [PVD]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 771 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 59 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 172 reviews

8.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 144 reviews

7.5 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 758 reviews

7.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 109 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 864 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 298 reviews

7.2 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Провидънс, Летище [PVD], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и HERTZ. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Провидънс, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и HERTZ на Провидънс, Летище RI. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за DOLLAR кола под наем на Провидънс, Летище [PVD], разгледайте SUV-тата от PAYLESS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Провидънс, Летище.

Ако търсите голяма кола на Провидънс, Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и DOLLAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Провидънс, Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Провидънс, Летище, за да задоволят всяка прищявка.

PAYLESS Провидънс, Летище RI Преглед на парк коли под наем

PAYLESS на Провидънс, Летище PVD предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Standard , Fullsize , Suv , Luxury , Van , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за PAYLESS Провидънс, Летище, подгответе се да вземете Hyundai Accent, Ford Fiesta, и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Dodge Neon, Ford Focus, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от PAYLESS Провидънс, Летище, можете да вземете Dodge Stratus, Toyota Corolla, и Chrysler 200 .

PAYLESS клас коли под наем в пълен размер на Провидънс, Летище включва следните модели на коли под наем: Ford Taurus, Toyota Camry, и Chevrolet Malibu .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от PAYLESS Провидънс, Летище, ще получите една от следните коли: Hyundai Tucson, и Nissan Armada .

Премиум клас коли под наем, осигурен от PAYLESS Провидънс, Летище се състои от следните модели коли: Lincoln MKS, и Chevrolet Impala .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от PAYLESS Провидънс, Летище според Вашата цел

PAYLESS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от PAYLESS на Провидънс, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Провидънс, Летище, най-подходящите автомобили от PAYLESS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от PAYLESS на Провидънс, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от PAYLESS на Провидънс, Летище.
  • За млади шофьори PAYLESS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от PAYLESS на Провидънс, Летище.

Често задавани въпроси - PAYLESS рент а кар на Провидънс, Летище

Как да наема кола от PAYLESS на Провидънс, Летище RI?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от PAYLESS на летище PVD?

Най-евтината кола от PAYLESS на Провидънс, Летище е Hyundai Accent. Съответната настояща цена е $123.91 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Провидънс, Летище?

Цените на бензин близо до летище PVD варират от $2.34 до $3.00.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при PAYLESS с дебитна карта на Провидънс, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

PAYLESS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Провидънс, Летище [PVD]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Провидънс, Летище RI?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на PAYLESS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!