Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем THRIFTY налични на Сандфорд, Международно Летище [SFB]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

В пълен размер

Toyota Camry

budget
A
5
4
4
Toyota Camry

от

$79.54 на ден

В пълен размер

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

от

$111.00 на ден

Компактен

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

от

$84.50 на ден

Компактен

Kia Rio

dollar
A
5
5
3
Kia Rio

от

$94.16 на ден

Стандартен

Volkswagen Jetta

avis
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

от

$90.29 на ден

Стандартен

Nissan Altima

alamo
A
5
4
4
Nissan Altima

от

$198.97 на ден

Луксозен

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
3
Chevrolet Impala

от

$90.47 на ден

Луксозен

Dodge Challenger

alamo
A
4
2
2
Dodge Challenger

от

$295.59 на ден

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

от

$91.94 на ден

SUV

Land Rover Discovery

alamo
A
7
5
3
Land Rover Discovery

от

$454.26 на ден

Икономичен

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

от

$103.33 на ден

Икономичен

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

от

$123.98 на ден

Миниван

Dodge Grand Caravan

alamo
A
7
5
3
Dodge Grand Caravan

от

$104.06 на ден

Миниван

Nissan Quest

dollar
A
7
5
2
Nissan Quest

от

$255.53 на ден

Кабриолет

Ford Mustang Convertible

budget
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

от

$143.63 на ден

Екзотичен

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

от

$194.75 на ден

Информация за THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище FL

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на THRIFTY за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които THRIFTY предоставя на Сандфорд, Международно Летище [SFB].

Thrifty Car Rental

Име на фирмата:

Thrifty Car Rental

Адрес:

ORLANDO SANFORD INTERNATIONAL AIRPORT, 2 RED CLEVELAND BLVD, SANFORD, FL (FL), UNITED STATES, 32773

Телефон:

(877) 283-0898

Обекти на THRIFTY близо до летище SFB

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Сандфорд, Международно Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

Близки места за коли под наем на летищата

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Сандфорд, Международно Летище [SFB]

Като алтернатива на THRIFTY има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Сандфорд, Международно Летище [SFB]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 28 reviews

8.3 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

Europcar

Europcar 8 reviews

7.7 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 10 reviews

7.5 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Сандфорд, Международно Летище [SFB], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от BUDGET и DOLLAR. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Сандфорд, Международно Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от BUDGET и ALAMO на Сандфорд, Международно Летище FL. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за BUDGET кола под наем на Сандфорд, Международно Летище [SFB], разгледайте SUV-тата от THRIFTY5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Сандфорд, Международно Летище.

Ако търсите голяма кола на Сандфорд, Международно Летище, трябва да обмислите сделките от ALAMO и DOLLAR. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

За тези от Вас, които искат да карат луксозно превозно средство на Сандфорд, Международно Летище, трябва да разгледате офертите от BUDGET. Те представляват достатъчно Луксозен, Екзотичен и Кабриолет на Сандфорд, Международно Летище, за да задоволят всяка прищявка.

THRIFTY Сандфорд, Международно Летище FL Преглед на парк коли под наем

THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище SFB предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Fullsize , Compact , Standard , Luxury , Suv , Economy , Van , Convertible , Exotic ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за THRIFTY Сандфорд, Международно Летище, подгответе се да вземете Ford Fiesta, и Chevrolet Spark или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите Ford Focus, и Kia Rio или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от THRIFTY Сандфорд, Международно Летище, можете да вземете Volkswagen Jetta, и Nissan Altima .

THRIFTY клас коли под наем в пълен размер на Сандфорд, Международно Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Ford Fusion .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от THRIFTY Сандфорд, Международно Летище, ще получите една от следните коли: Ford Escape, и Land Rover Discovery .

Премиум клас коли под наем, осигурен от THRIFTY Сандфорд, Международно Летище се състои от следните модели коли: Chevrolet Impala, и Dodge Challenger .

След като изберете Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY Сандфорд, Международно Летище, наличните модели коли ще бъдат и Ford Mustang Convertible .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от THRIFTY Сандфорд, Международно Летище според Вашата цел

THRIFTY осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Сандфорд, Международно Летище, най-подходящите автомобили от THRIFTY са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище.
  • За млади шофьори THRIFTY също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище.

Често задавани въпроси - THRIFTY рент а кар на Сандфорд, Международно Летище

Как да наема кола от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище FL?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от THRIFTY на летище SFB?

Най-евтината кола от THRIFTY на Сандфорд, Международно Летище е Toyota Camry. Съответната настояща цена е $79.54 на ден.

Каква е цената на бензин близо до Сандфорд, Международно Летище?

Цените на бензин близо до летище SFB варират от $2.00 до $2.86.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при THRIFTY с дебитна карта на Сандфорд, Международно Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

THRIFTY осигурява ли опция за детска седалка за кола на Сандфорд, Международно Летище [SFB]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Сандфорд, Международно Летище FL?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на THRIFTY кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!