Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

ROUTES διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο YYC αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

SUV

Nissan Rogue

routes
A
5
3
2
Nissan Rogue

από

$72.94 ανά μέρα

SUV

Jeep Wrangler

routes
A
5
5
3
Jeep Wrangler

από

$134.27 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Ram

routes
A
2
4
4
Dodge Ram

από

$129.61 ανά μέρα

Μικρό

Honda Civic

routes
A
5
5
3
Honda Civic

από

$206.43 ανά μέρα

Κανονικό

Nissan Altima

routes
A
5
2
3
Nissan Altima

από

$235.70 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$38.37 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

budget
A
5
4
2
Toyota Yaris

από

$89.53 ανά μέρα

Μικρό

Kia Rio

thrifty
A
5
5
3
Kia Rio

από

$39.78 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

alamo
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$79.48 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

thrifty
A
5
4
4
Toyota Corolla

από

$45.55 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

avis
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$127.80 ανά μέρα

Μεγάλο

Dodge Charger

thrifty
A
5
4
4
Dodge Charger

από

$49.67 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

avis
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$93.56 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

enterprise
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$51.06 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300C

avis
A
5
4
5
Chrysler 300C

από

$132.14 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford F-150

avis
A
4
4
3
Ford F-150

από

$62.16 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Sienna

alamo
A
8
5
2
Toyota Sienna

από

$148.68 ανά μέρα

SUV

Ford Edge

thrifty
A
5
5
4
Ford Edge

από

$66.59 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Suburban

national
A
7
5
3
Chevrolet Suburban

από

$231.46 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

avis
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$115.25 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$132.35 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC].

Routes

Ονομα εταιρείας:

Routes

Διεύθυνση:

130-588 Aero Drive NE, Calgary, T2E 7Y4, AB, Alberta

Τηλέφωνο:

403-398-3930 / 844-398-3930

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Νέοι οδηγού
  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC]

Εναλλακτικά με τη ROUTES, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 156 reviews

9 / 10

Enterprise

Enterprise 76 reviews

9 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 21 reviews

9 / 10

THRIFTY

THRIFTY 37 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 15 reviews

8 / 10

AVIS ABG

AVIS 31 reviews

7.9 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 47 reviews

7.9 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 206 reviews

7.1 / 10

ZOOM

ZOOM 21 reviews

7.1 / 10

NU Car Rentals Canada

NU 8 reviews

6.8 / 10

ACE

ACE 27 reviews

5.4 / 10

Mex Rent A Car

Mex 25 reviews

4.7 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Calgary - Αεροδρόμιο [YYC], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη THRIFTY και BUDGET. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Calgary - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη THRIFTY και AVIS στο Calgary - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη THRIFTY. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Calgary - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Calgary - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη AVIS και ALAMO. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Calgary - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ENTERPRISE. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Calgary - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο YYC παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Suv, Van, Compact, Standard, Economy, Fullsize, Luxury, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Chevrolet Spark, και Toyota Yaris , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Honda Civic, Kia Rio, και Nissan Versa . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Nissan Altima, Toyota Corolla, και Hyundai Elantra .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων ROUTES Μεγάλο στο Calgary - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Dodge Charger, και Chevrolet Impala .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Rogue, Jeep Wrangler, Ford Edge, και Chevrolet Suburban .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Nissan Maxima, και Chrysler 300C .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας ROUTES Calgary - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η ROUTES παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Calgary - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη ROUTES είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο. Η ROUTES διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο.

FAQ - ROUTES ενοικίαση αυτοκινήτου στο Calgary - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου ROUTES.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη ROUTES στο αεροδρόμιο YYC;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο είναι Nissan Rogue. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $72.94 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το ROUTES στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη ROUTES στο αεροδρόμιο YYC είναι Κανονικό. Το φθηνότερο όχημα Κανονικό από τη ROUTES είναι NISSAN ALTIMA. Η τιμή του ξεκινάει από $235.70 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Calgary - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο YYC ποικίλουν από $2.88 έως $3.74.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου ROUTES με χρεωστική κάρτα στο Calgary - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η ROUTES δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Calgary - Αεροδρόμιο [YYC];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ROUTES.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Calgary - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη ROUTES πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!