Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

ROUTES διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο YVR αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Honda Civic

routes
A
5
5
3
Honda Civic

από

$146.40 ανά μέρα

SUV

Nissan Rogue

routes
A
5
3
2
Nissan Rogue

από

$210.22 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$41.44 ανά μέρα

Μικρό

Chevrolet Sonic

hertz
A
5
4
3
Chevrolet Sonic

από

$42.76 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

mex
A
5
4
3
Ford Focus

από

$97.57 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Jetta

hertz
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

από

$42.85 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Sonata

avis
A
5
4
4
Hyundai Sonata

από

$105.39 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Chrysler 300

hertz
A
5
4
3
Chrysler 300

από

$52.42 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes CLA

mex
A
5
4
3
Mercedes CLA

από

$127.43 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

hertz
A
5
4
4
Toyota Camry

από

$53.36 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

budget
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$104.87 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

hertz
A
5
5
3
Toyota Rav4

από

$56.50 ανά μέρα

SUV

Ford Explorer

mex
A
5
5
4
Ford Explorer

από

$262.02 ανά μέρα

Μίνι βαν

Dodge Ram

thrifty
A
2
4
4
Dodge Ram

από

$82.28 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Sienna

alamo
A
8
5
2
Toyota Sienna

από

$142.35 ανά μέρα

Καμπριολέ

Ford Mustang Convertible

enterprise
A
4
2
2
Ford Mustang Convertible

από

$84.83 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$186.95 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR].

Routes

Ονομα εταιρείας:

Routes

Διεύθυνση:

Vancouver Airport, 8991 Charles Street, Richmond, V6X 1S1, BC, BC, British Columbia

Τηλέφωνο:

604 370-4445

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR]

Εναλλακτικά με τη ROUTES, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 42 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 138 reviews

8.4 / 10

DOLLAR (CA)

DOLLAR 9 reviews

8.1 / 10

Enterprise

Enterprise 13 reviews

8 / 10

AVIS ABG

AVIS 12 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 35 reviews

7.9 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 72 reviews

7.3 / 10

THRIFTY

THRIFTY 21 reviews

7.2 / 10

ACE

ACE 7 reviews

5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη HERTZ και MEX. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη HERTZ και AVIS στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη HERTZ. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη THRIFTY και ALAMO. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη HERTZ. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο YVR παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Suv, Economy, Standard, Luxury, Fullsize, Van, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε και Chevrolet Spark , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Honda Civic, Chevrolet Sonic, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Volkswagen Jetta, και Hyundai Sonata .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων ROUTES Μεγάλο στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Toyota Camry, και Chevrolet Impala .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Rogue, Toyota Rav4, και Ford Explorer .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Chrysler 300, και Mercedes CLA .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Ford Mustang Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας ROUTES Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η ROUTES παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη ROUTES είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο. Η ROUTES διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο.

FAQ - ROUTES ενοικίαση αυτοκινήτου στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου ROUTES.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη ROUTES στο αεροδρόμιο YVR;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη ROUTES στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο είναι Honda Civic. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $146.40 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο YVR ποικίλουν από $3.89 έως $4.60.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου ROUTES με χρεωστική κάρτα στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η ROUTES δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο [YVR];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων ROUTES.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Βανκούβερ - Διεθνές Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη ROUTES πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!