Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

INTERRENT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο MRS αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Renault Clio

interrent
M
5
5
2
Renault Clio

από

$35.68 ανά μέρα

Μίνι

Peugeot 108

rhodium
M
4
3
2
Peugeot 108

από

$35.55 ανά μέρα

Μίνι

Chevrolet Spark

thrifty
M
4
3
2
Chevrolet Spark

από

$61.20 ανά μέρα

Οικονομικό

Peugeot 208

rhodium
M
5
5
2
Peugeot 208

από

$38.44 ανά μέρα

Οικονομικό

Citroen C3

europcar
M
5
3
2
Citroen C3

από

$68.47 ανά μέρα

SUV

Opel Mokka

alamo
M
5
5
3
Opel Mokka

από

$40.36 ανά μέρα

SUV

BMW X5

sixt
A
5
5
6
BMW X5

από

$176.72 ανά μέρα

Μικρό

Peugeot 308

enterprise
M
5
5
3
Peugeot 308

από

$41.87 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes A Class

enterprise
A
5
3
3
Mercedes A Class

από

$114.22 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Peugeot 308 Estate

enterprise
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

από

$54.05 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

BMW 5 Series Estate

sixt
A
5
5
6
BMW 5 Series Estate

από

$197.37 ανά μέρα

Κανονικό

Opel Insignia

enterprise
M
5
4
4
Opel Insignia

από

$56.23 ανά μέρα

Κανονικό

Opel Grandland X

budget
A
5
4
4
Opel Grandland X

από

$105.72 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Opel Vivaro

alamo
M
9
5
4
Opel Vivaro

από

$80.97 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito Traveliner

europcar
A
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

από

$113.45 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Ford Grand C-Max

hertz
M
7
5
1
Ford Grand C-Max

από

$96.71 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Ford Galaxy

enterprise
M
7
5
2
Ford Galaxy

από

$132.88 ανά μέρα

Καμπριολέ

Mini Cooper Convertible

sixt
M
4
2
1
Mini Cooper Convertible

από

$105.53 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

avis
A
5
4
4
Mercedes E Class

από

$108.34 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes S Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes S Class

από

$188.13 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

enterprise
M
5
4
4
Mercedes C Class

από

$115.39 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS].

Interrent

Ονομα εταιρείας:

Interrent

Διεύθυνση:

Aeroport de Marseille Provence (Terminal 1), 13727 Marignane, 13727

Τηλέφωνο:

(+33) 180 202 262

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Περιβαλλοντική χρέωση
  • - περιορισμένη χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS]

Εναλλακτικά με τη INTERRENT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Thrifty Corporate

Thrifty 19 reviews

8.5 / 10

Payless EMEA

Payless 22 reviews

8.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 18 reviews

8.1 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 39 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 87 reviews

8 / 10

Firefly Corporate

Firefly 57 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 135 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 181 reviews

7.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 21 reviews

7.7 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 128 reviews

7.7 / 10

Dollar Corporate

Dollar 42 reviews

7.6 / 10

Alamo EHI

Alamo 12 reviews

7.2 / 10

Goldcar

Goldcar 118 reviews

6.2 / 10

Rhodium

Rhodium 13 reviews

6.1 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη RHODIUM και THRIFTY. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ENTERPRISE και BUDGET στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη ALAMO. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη SIXT. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο MRS παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Mini, Suv, Compact, Estate, Standard, 9-seater, 7-seater, Convertible, Luxury, Fullsize,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Renault Clio, Peugeot 208, και Citroen C3 , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Peugeot 308, και Mercedes A Class . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Opel Insignia, και Opel Grandland X .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων INTERRENT Μεγάλο στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Mercedes C Class .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Opel Mokka, και BMW X5 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Mercedes E Class, και Mercedes S Class .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το Ford Grand C-Max, και Ford Galaxy .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Mini Cooper Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας INTERRENT Μασσαλία - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η INTERRENT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη INTERRENT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο. Η INTERRENT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο.

FAQ - INTERRENT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου INTERRENT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη INTERRENT στο αεροδρόμιο MRS;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο είναι Renault Clio. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $35.68 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το INTERRENT στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη INTERRENT στο αεροδρόμιο MRS είναι Οικονομικό. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό από τη INTERRENT είναι RENAULT CLIO. Η τιμή του ξεκινάει από $35.68 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο MRS ποικίλουν από $5.34 έως $6.45.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου INTERRENT με χρεωστική κάρτα στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η INTERRENT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο [MRS];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων INTERRENT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Μασσαλία - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη INTERRENT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!