Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

INTERNATIONAL διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι. Δείτε αυτές τις προσφορές στο TPS αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Fiat 500

green motion
M
4
3
1
Fiat 500

από

$19.99 ανά μέρα

Μίνι

Volkswagen Up

target
M
4
3
2
Volkswagen Up

από

$125.83 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

target
M
5
5
2
Ford Fiesta

από

$24.96 ανά μέρα

Οικονομικό

Lancia Ypsilon

maggiore
M
4
3
2
Lancia Ypsilon

από

$122.58 ανά μέρα

Μικρό

Volkswagen Golf

target
M
5
5
3
Volkswagen Golf

από

$30.07 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$108.88 ανά μέρα

SUV

Ford Kuga

sicily by car
A
5
5
4
Ford Kuga

από

$31.62 ανά μέρα

SUV

Kia Sportage

budget
M
5
5
4
Kia Sportage

από

$136.14 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Peugeot 308 Estate

keddy by europcar
M
5
5
4
Peugeot 308 Estate

από

$47.82 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Skoda Octavia Combi

locauto
M
5
5
5
Skoda Octavia Combi

από

$136.81 ανά μέρα

Κανονικό

Peugeot 3008

keddy by europcar
M
5
5
4
Peugeot 3008

από

$51.33 ανά μέρα

Κανονικό

Volvo XC40

avis
A
5
4
4
Volvo XC40

από

$137.20 ανά μέρα

Μίνι βαν

Opel Mokka

sicily by car
M
5
5
4
Opel Mokka

από

$93.46 ανά μέρα

Μίνι βαν

Fiat Scudo

green motion
M
8
4
3
Fiat Scudo

από

$136.39 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot Traveller

sicily by car
A
7
5
2
Peugeot Traveller

από

$107.91 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Renault Scenic

avis
A
7
5
1
Renault Scenic

από

$285.55 ανά μέρα

Καμπριολέ

Fiat 500 Convertible

sicily by car
M
4
2
1
Fiat 500 Convertible

από

$116.48 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito

maggiore
M
9
5
4
Mercedes Vito

από

$117.38 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito Traveliner

sicily by car
M
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

από

$214.68 ανά μέρα

Μεγάλο

BMW 3 Series

avis
A
5
4
4
BMW 3 Series

από

$122.25 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Audi A5

budget
A
5
4
4
Audi A5

από

$129.01 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Audi A6

budget
A
5
4
4
Audi A6

από

$227.60 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS].

International Supplier

Ονομα εταιρείας:

International Supplier

Διεύθυνση:

Aeroporto di Trapani-Birgi, SERVICED BY WIN RENT, Trapani, 91100

Τηλέφωνο:

+39-092328533

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS]

Εναλλακτικά με τη INTERNATIONAL, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Locauto

Locauto 7 reviews

9.5 / 10

Alamo EHI

Alamo 9 reviews

8.6 / 10

WinRent

WinRent 101 reviews

8 / 10

Europcar Corporate

Europcar 398 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 60 reviews

7.5 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 1026 reviews

7.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 578 reviews

7.1 / 10

Ecovia

Ecovia 831 reviews

7.1 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 384 reviews

6.8 / 10

SIXT Franchise

SIXT 8 reviews

6.7 / 10

Dollar Corporate

Dollar 141 reviews

6.7 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 113 reviews

6.6 / 10

Firefly Corporate

Firefly 14 reviews

6.6 / 10

Target Rent

Target 171 reviews

6.6 / 10

InterRent Corporate

InterRent 17 reviews

6.4 / 10

Maggiore DC

Maggiore 448 reviews

6.2 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και TARGET RENT. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη και AVIS στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη και . Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Αεροδρόμιο INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι TPS παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Suv, Estate, Standard, Van, 7-seater, Convertible, 9-seater, Fullsize, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, και Lancia Ypsilon , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Volkswagen Golf, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, μπορείτε να παραλάβετε το Peugeot 3008, και Volvo XC40 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων INTERNATIONAL Μεγάλο στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και BMW 3 Series .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Kuga, και Kia Sportage .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Audi A5, και Audi A6 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, μπορείτε να νοικιάσετε το Peugeot Traveller, και Renault Scenic .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Fiat 500 Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας INTERNATIONAL Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η INTERNATIONAL παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη INTERNATIONAL είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι. Η INTERNATIONAL διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι.

FAQ - INTERNATIONAL ενοικίαση αυτοκινήτου στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου INTERNATIONAL.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη INTERNATIONAL στο αεροδρόμιο TPS;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη INTERNATIONAL στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι είναι Fiat 500. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $19.99 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο TPS ποικίλουν από $6.22 έως $7.11.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου INTERNATIONAL με χρεωστική κάρτα στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η INTERNATIONAL δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι [TPS];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων INTERNATIONAL.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Τράπανι - Αεροδρόμιο - Μπίρτζι ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη INTERNATIONAL πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!