Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AERODRIVE διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal. Δείτε αυτές τις προσφορές στο AKL αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

SUV

Nissan Qashqai

aerodrive
A
5
5
3
Nissan Qashqai

από

$40.54 ανά μέρα

SUV

Audi Q7

aerodrive
A
5
5
6
Audi Q7

από

$113.64 ανά μέρα

Μεγάλο

BMW 3 Series

aerodrive
A
5
4
5
BMW 3 Series

από

$62.61 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

drive nz
A
5
5
2
Toyota Yaris

από

$14.85 ανά μέρα

Οικονομικό

Hyundai Getz

abell
A
5
5
2
Hyundai Getz

από

$101.18 ανά μέρα

Μικρό

Daihatsu Sirion

scotties
A
5
3
2
Daihatsu Sirion

από

$15.94 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes A Class

europcar
A
5
5
3
Mercedes A Class

από

$154.32 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Toyota Corolla Wagon

mode rentals
A
5
5
5
Toyota Corolla Wagon

από

$21.53 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Subaru Legacy Estate

abell
A
5
5
5
Subaru Legacy Estate

από

$123.90 ανά μέρα

SUV

Isuzu D-Max Dual Cab 3.0

thrifty
A
5
4
4
Isuzu D-Max Dual Cab 3.0

από

$22.83 ανά μέρα

SUV

BMW X3

europcar
A
5
5
5
BMW X3

από

$177.82 ανά μέρα

Μεγάλο

Holden Malibu

alamo
A
5
4
5
Holden Malibu

από

$23.56 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Falcon

abell
A
5
4
5
Ford Falcon

από

$137.41 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Prius

scotties
A
5
5
3
Toyota Prius

από

$23.67 ανά μέρα

Κανονικό

Hyundai Elantra

abell
A
5
4
4
Hyundai Elantra

από

$105.19 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Previa

scotties
A
7
5
4
Toyota Previa

από

$30.70 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Toyota GT-86

mode rentals
A
4
3
2
Toyota GT-86

από

$37.81 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Hiace

mode rentals
A
10
4
4
Toyota Hiace

από

$50.16 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Estima

snap rentals
A
8
5
3
Toyota Estima

από

$102.32 ανά μέρα

Καμπριολέ

Mazda MX-5

abell
M
2
2
2
Mazda MX-5

από

$72.24 ανά μέρα

Μίνι

Toyota Echo

abell
A
4
3
2
Toyota Echo

από

$77.14 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL].

Aerodrive

Ονομα εταιρείας:

Aerodrive

Διεύθυνση:

112 Pavilion Drive, Auckland, 2020

Τηλέφωνο:

006496665113

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

AERODRIVE τοποθεσίες δίπλα στο AKL αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Auckland Airport - Domestic Terminal. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]

Εναλλακτικά με τη AERODRIVE, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Abell

Abell 17 reviews

9.3 / 10

Ezi Car Rental

Ezi 38 reviews

8.8 / 10

Thrifty

Thrifty 130 reviews

8.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 12 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 51 reviews

8.1 / 10

Dollar

Dollar 10 reviews

7.4 / 10

Enterprise

Enterprise 7 reviews

7.1 / 10

Scotties

Scotties 17 reviews

4.8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και ABELL. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Auckland Airport - Domestic Terminal.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη ALAMO και ABELL στο Auckland Airport - Domestic Terminal . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη THRIFTY. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Auckland Airport - Domestic Terminal.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Auckland Airport - Domestic Terminal, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη και . Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Αεροδρόμιο AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal AKL παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Suv, Fullsize, Economy, Compact, Estate, Standard, 7-seater, Luxury, Van, Convertible, Mini,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Toyota Yaris, και Hyundai Getz , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Daihatsu Sirion, και Mercedes A Class . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Prius, και Hyundai Elantra .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AERODRIVE Μεγάλο στο Auckland Airport - Domestic Terminal περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: BMW 3 Series, Holden Malibu, και Ford Falcon .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Qashqai, Audi Q7, Isuzu D-Max Dual Cab 3.0, και BMW X3 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Toyota GT-86 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, μπορείτε να νοικιάσετε το και Toyota Previa .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Mazda MX-5 .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AERODRIVE Auckland Airport - Domestic Terminal σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AERODRIVE παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Auckland Airport - Domestic Terminal, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AERODRIVE είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal. Η AERODRIVE διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal.

FAQ - AERODRIVE ενοικίαση αυτοκινήτου στο Auckland Airport - Domestic Terminal

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AERODRIVE.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AERODRIVE στο αεροδρόμιο AKL;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Auckland Airport - Domestic Terminal είναι Nissan Qashqai. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $40.54 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Auckland Airport - Domestic Terminal;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο AKL ποικίλουν από $4.89 έως $5.67.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AERODRIVE με χρεωστική κάρτα στο Auckland Airport - Domestic Terminal;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AERODRIVE δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Auckland Airport - Domestic Terminal [AKL];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AERODRIVE.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Auckland Airport - Domestic Terminal ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AERODRIVE πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!