Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AERODRIVE διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο CHC αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

SUV

Nissan X-Trail

aerodrive
A
5
5
3
Nissan X-Trail

από

$28.28 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Corolla

mode rentals
A
5
5
4
Toyota Corolla

από

$12.75 ανά μέρα

Κανονικό

Holden Cruze

budget
A
5
5
4
Holden Cruze

από

$59.50 ανά μέρα

Μικρό

Daihatsu Sirion

scotties
A
5
3
2
Daihatsu Sirion

από

$12.80 ανά μέρα

Μικρό

Hyundai Accent

enterprise
A
5
5
3
Hyundai Accent

από

$42.68 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

mode rentals
A
2
2
0
Toyota Rav4

από

$13.89 ανά μέρα

SUV

Holden Equinox

europcar
A
5
5
5
Holden Equinox

από

$69.00 ανά μέρα

Μίνι

Toyota Echo

abell
A
4
3
2
Toyota Echo

από

$14.24 ανά μέρα

Οικονομικό

Mazda Demio

mode rentals
A
5
5
2
Mazda Demio

από

$14.27 ανά μέρα

Οικονομικό

Holden Spark

firefly
A
5
5
2
Holden Spark

από

$88.37 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Toyota Corolla Wagon

mode rentals
A
5
5
5
Toyota Corolla Wagon

από

$14.37 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Holden Commodore Estate

europcar
A
5
5
5
Holden Commodore Estate

από

$81.35 ανά μέρα

Μεγάλο

Toyota Camry

mode rentals
A
5
4
5
Toyota Camry

από

$16.23 ανά μέρα

Μεγάλο

Holden Commodore

europcar
A
5
4
5
Holden Commodore

από

$85.79 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Previa

mode rentals
A
8
4
3
Toyota Previa

από

$18.18 ανά μέρα

Μίνι βαν

Kia Carnival

europcar
A
8
4
3
Kia Carnival

από

$104.47 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Hiace

go rentals
A
7
5
4
Toyota Hiace

από

$44.87 ανά μέρα

Καμπριολέ

Mazda MX-5

abell
A
2
2
2
Mazda MX-5

από

$62.04 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC].

Aerodrive

Ονομα εταιρείας:

Aerodrive

Διεύθυνση:

5 Ivan Jamieson Place, Christchurch, 8053

Τηλέφωνο:

006436660026

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο

Μπόνους

  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC]

Εναλλακτικά με τη AERODRIVE, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ezi Car Rental

Ezi 16 reviews

9.2 / 10

Abell

Abell 14 reviews

9.2 / 10

Thrifty

Thrifty 20 reviews

8.9 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 15 reviews

8.5 / 10

Dollar

Dollar 25 reviews

7.9 / 10

Scotties

Scotties 9 reviews

7.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 11 reviews

7.5 / 10

Enterprise

Enterprise 7 reviews

7.1 / 10

Europcar Corporate

Europcar 9 reviews

7 / 10

Lucky Rentals

Lucky 14 reviews

5.6 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη SCOTTIES και ENTERPRISE. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Christchurch - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη και BUDGET στο Christchurch - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Christchurch - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη και EUROPCAR. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Christchurch - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη ABELL. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Christchurch - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο CHC παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Suv, Standard, Compact, Mini, Economy, Estate, Fullsize, Van, 7-seater, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Mazda Demio, και Holden Spark , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Daihatsu Sirion, και Hyundai Accent . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Corolla, και Holden Cruze .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AERODRIVE Μεγάλο στο Christchurch - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Toyota Camry, και Holden Commodore .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan X-Trail, Toyota Rav4, και Holden Equinox .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το και Toyota Hiace .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και Mazda MX-5 .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AERODRIVE Christchurch - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AERODRIVE παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Christchurch - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AERODRIVE είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο. Η AERODRIVE διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο.

FAQ - AERODRIVE ενοικίαση αυτοκινήτου στο Christchurch - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AERODRIVE.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AERODRIVE στο αεροδρόμιο CHC;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AERODRIVE στο Christchurch - Αεροδρόμιο είναι Nissan X-Trail. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $28.28 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Christchurch - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο CHC ποικίλουν από $5.13 έως $5.87.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AERODRIVE με χρεωστική κάρτα στο Christchurch - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AERODRIVE δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Christchurch - Αεροδρόμιο [CHC];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AERODRIVE.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Christchurch - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AERODRIVE πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!