Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

FIREFLY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο [PMR]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο PMR αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Holden Spark

firefly
A
5
5
2
Holden Spark

από

$29.78 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Corolla

firefly
A
5
5
3
Toyota Corolla

από

$30.28 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

firefly
A
5
5
3
Toyota Rav4

από

$42.80 ανά μέρα

Οικονομικό

Suzuki Swift

keddy by europcar
A
5
3
2
Suzuki Swift

από

$35.53 ανά μέρα

Κανονικό

Suzuki SX4

keddy by europcar
A
5
3
4
Suzuki SX4

από

$36.65 ανά μέρα

SUV

Suzuki Vitara

keddy by europcar
A
5
5
3
Suzuki Vitara

από

$37.03 ανά μέρα

SUV

Toyota Highlander

thrifty
A
5
5
6
Toyota Highlander

από

$112.95 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο [PMR].

Firefly Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Firefly Car Rental

Διεύθυνση:

Airport Drive, Milson, Palmerston North, Milson, 4414

Τηλέφωνο:

06 3570921

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο [PMR]

Εναλλακτικά με τη FIREFLY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο [PMR]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Europcar Corporate

Europcar 10 reviews

7.5 / 10

Thrifty

Thrifty 15 reviews

7 / 10

Αεροδρόμιο FIREFLY Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο PMR παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Suv, Standard,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη FIREFLY Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Holden Spark, και Suzuki Swift , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε και Toyota Corolla . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο FIREFLY Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το και Suzuki SX4 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο FIREFLY Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Toyota Rav4, Suzuki Vitara, και Toyota Highlander .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας FIREFLY Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η FIREFLY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη FIREFLY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο. Η FIREFLY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο.

FAQ - FIREFLY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου FIREFLY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη FIREFLY στο αεροδρόμιο PMR;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη FIREFLY στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο είναι Holden Spark. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $29.78 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο PMR ποικίλουν από $4.33 έως $5.54.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου FIREFLY με χρεωστική κάρτα στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η FIREFLY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο [PMR];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων FIREFLY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Palmerston Βόρεια - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη FIREFLY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!