Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

LUXURY ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαθέσιμα στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ [KRS]

Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων LUXURY Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ και επιλέξτε την πιο κατάλληλη προσφορά. Ανακαλύψτε μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, τις τιμές τους, καθώς και τους προμηθευτές των LUXURY ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στο Aεροδρόμιο KRS.

Ελίτ πολυτελείας

Mercedes E Class

sixt
A
5
4
5
Mercedes E Class

από

$134.79 ανά μέρα

Μεγάλο

BMW 3 Series

avis
A
5
4
3
BMW 3 Series

από

$365.79 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

sixt
A
5
4
3
Mercedes C Class

από

$122.46 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Volkswagen Passat Estate

avis
M
5
5
6
Volkswagen Passat Estate

από

$252.60 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Skoda Octavia Estate

hertz
M
5
5
5
Skoda Octavia Estate

από

$58.26 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Ford Tourneo

sixt
M
9
5
5
Ford Tourneo

από

$206.98 ανά μέρα

Μικρό

Audi A3

budget
M
5
5
2
Audi  A3

από

$195.68 ανά μέρα

Μικρό

Volkswagen Golf

sixt
M
5
5
3
Volkswagen Golf

από

$76.55 ανά μέρα

SUV

Audi Q5

avis
A
5
5
4
Audi Q5

από

$174.20 ανά μέρα

SUV

Citroen C4 Aircross

hertz
M
5
5
2
Citroen C4 Aircross

από

$60.99 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

avis
M
5
5
2
Toyota Yaris

από

$173.82 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Ka

sixt
M
4
5
2
Ford Ka

από

$65.22 ανά μέρα

Μίνι

Volkswagen Up

avis
M
4
3
2
Volkswagen Up

από

$169.45 ανά μέρα

Μίνι

BMW i3

sixt
A
2
3
1
BMW i3

από

$75.48 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Verso

budget
A
7
5
1
Toyota Verso

από

$159.93 ανά μέρα

Κανονικό

Ford Mondeo

sixt
A
5
4
4
Ford Mondeo

από

$103.07 ανά μέρα

Κανονικό

Mercedes B Class

hertz
A
5
4
4
Mercedes B Class

από

$56.99 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων LUXURY στο αεροδρόμιο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ (KRS), Νορβηγία

Η κατηγορία πολυτελών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων συνδυάζει μόνο τα καλύτερα και ομορφότερα οχήματα στην αγορά. Αυτά τα αυτοκίνητα μεταφέρουν την οδηγική σας εμπειρία σε ένα απόλυτα νέο επίπεδο. Βελτιστοποιημένα με εξαιρετική ηχομόνωση και εκσυγχρονισμένο πολυτελές εσωτερικό, αυτά τα αυτοκίνητα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους ακόμα και μετά από ένα σύντομο ταξίδι.

Εάν τα χρήματα δεν είναι σημαντικό θέμα για εσάς κατά την ενοικίαση, τότε η ενοικίαση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου είναι ο απόλυτος ηγέτης όταν πρόκειται για άνεση και στιλ. Αυτά τα αυτοκίνητα θα σας κάνουν να βιώσετε τη βόλτα της ζωής σας αν δεν σας πειράζει οι άνθρωποι να γυρίζουν το κεφάλι τους κάθε φορά που τους προσπερνάτε στο δρόμο!

LUXURY KRS Αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτων

Οι LUXURY κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ αντιπροσωπεύονται από τα ακόλουθα μοντέλα: Mercedes E Class, ή παρόμοια ενοικιαζόμενα οχήματα του LUXURY.

LUXURY τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις προσφορές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων εντός και εκτός αεροδρομίου που βρίσκονται πλησιέστερα στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ . Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι συνήθως διαφορετικές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτεροι προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο LUXURY Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή προσφοράς ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ [KRS], δώστε προσοχή όχι μόνο στο μοντέλο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και την τιμή του, αλλά και στον πωλητή ενοικίασης αυτοκινήτων ο οποίος παρέχει αυτή την προσφορά. Τα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν οχήματα LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ έχουν διαφορετικούς όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και έχουν τον μέσο όρο βαθμολογίας από τους προηγούμενους πελάτες μας.

Η μεγαλύτερη ποικιλία προσφορών ενοικίασης αυτοκινήτων του LUXURY στο αεροδρόμιο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ παρέχεται από την AVIS EUROPE CORPORATE.

Avis Europe Corporate

Avis 51 reviews

8.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 113 reviews

8.4 / 10

Hertz

Hertz 187 reviews

8.1 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 68 reviews

8.1 / 10

Συχνές Ερωτήσεις - LUXURY ενοικίασης αυτοκινήτου στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μέσω LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ ;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε την απαιτούμενη τοποθεσία παραλαβής και τη διεύθυνση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξετε την πιο κατάλληλη από τη λίστα. Επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε όλες τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων με βάση την προτιμώμενη κατηγορία αυτοκινήτου.

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου LUXURY στο Αεροδρόμιο KRS;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ είναι το Mercedes E Class από τη sixt. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $134.79 ανά ημέρα.

Πόσο θα μου κοστίσουν τα καύσιμα για ένα αυτοκίνητο LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ;

Οι τιμές καυσίμων κοντά στο Αεροδρόμιο KRS κυμαίνονται από $6.59 μέχρι $7.53.

Μίνι 4.5 l/100km 51 US mpg
Οικονομικό 5.1 l/100km 46 US mpg
Μικρό 5.3 l/100km 44 US mpg
Μεσαίο 7.0 l/100km 33 US mpg
Κανονικό 7.0 l/100km 33 US mpg
Μεγάλου μεγέθους 7.4 l/100km 31 US mpg
7-θέσια 7.4 l/100km 31 US mpg
Ελίτ πολυτελείας 9.1 l/100km 25 US mpg
Μίνι βαν 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
βαν 11.6 l/100km 20 US mpg
εξωτικά/σπορ 10.6 l/100km 22 US mpg
κάμπριο 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Έτσι, θα ξοδέψετε περίπου 16.95$ για να οδηγήσετε ένα LUXURY αυτοκίνητο για 100 χλμ. Μία διαδρομή 100 μιλίων με ένα όχημα LUXURY θα σας κοστίσει περίπου 27.3$.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την παραλαβή ενός LUXURY ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ;

Γενικά, αρκεί να παρουσιάσετε:

  • Δίπλωμα οδήγησης Οι κάτοχοι διπλώματος από το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει επίσης να επιδείξουν την κάρτα τους. Εάν το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι στο Ρωμαϊκό αλφάβητο (δηλαδή στα Αραβικά, τα Ελληνικά, τα Κυριλλικά ή τα Κινέζικα), απαιτείται να προσκομίσετε μια Διεθνή Άδεια Οδήγησης μαζί με τo εγχώριο δίπλωμα οδήγησης.
  • Μία έγκυρη ταυτότητα (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα).
  • Μία έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Χρειάζεται να κάνετε μία προέγκριση κατάθεσης ενοικίασης αυτοκινήτου στη γραμματεία του γραφείου ενοικίασης.

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να μπορώ να ενοικιάσω ένα όχημα LUXURY στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ;

Συνήθως πρέπει να είστε μεταξύ 25 και 70 ετών για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο LUXURY στο αεροδρόμιο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ. Οι ηλικιακοί περιορισμοί μεταξύ των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ διαφέρουν σημαντικά.

Αν δεν εμπίπτετε σε αυτούς τους ηλικιακούς περιορισμούς, μπορείτε πάντα να βρείτε προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε ένα όχημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώσετε επιπλέον πρόσθετη επιβάρυνση νεαρού οδηγού ή χρέωση ηλικιωμένου οδηγού ή θα αγοράσετε επιπρόσθετη ασφάλιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσω ένα όχημα LUXURY μονής διαδρομής;

Ναι, ορισμένοι πωλητές παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων LUXURY μονής διαδρομής στο Κρίστιανσαντ - Αεροδρόμιο - Κέβικ. Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του προμηθευτή. Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα μονής διαδρομής, να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν περιορισμούς και επιπρόσθετες πληρωμές. Μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του ενοικιαζόμενου μονής διαδρομής.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!