Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

KAIZENRENT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice. Δείτε αυτές τις προσφορές στο KTW αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Toyota Corolla

kaizenrent
M
5
5
3
Toyota Corolla

από

$55.97 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Avensis

kaizenrent
M
5
5
4
Toyota Avensis

από

$65.27 ανά μέρα

SUV

Suzuki Vitara

kaizenrent
M
5
5
3
Suzuki Vitara

από

$70.58 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

kaizenrent
A
5
5
4
Toyota Rav4

από

$78.55 ανά μέρα

Οικονομικό

Seat Ibiza

car net
M
5
5
2
Seat Ibiza

από

$18.30 ανά μέρα

Οικονομικό

Renault Captur

europcar
M
5
5
3
Renault Captur

από

$63.94 ανά μέρα

Μικρό

Peugeot 308

car net
A
5
5
3
Peugeot 308

από

$25.30 ανά μέρα

Μικρό

Kia Ceed

thrifty
A
5
5
3
Kia Ceed

από

$78.32 ανά μέρα

Μίνι

Citroen C1

gt cars poland
M
4
3
2
Citroen C1

από

$25.82 ανά μέρα

Μίνι

Kia Picanto

thrifty
M
4
3
2
Kia Picanto

από

$63.68 ανά μέρα

SUV

Seat Arona

car net
M
5
5
3
Seat Arona

από

$26.70 ανά μέρα

SUV

Jeep Grand Cherokee

addcar
A
5
5
4
Jeep Grand Cherokee

από

$1,063.96 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Peugeot 308 Estate

car net
A
5
5
4
Peugeot 308 Estate

από

$28.10 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Volkswagen Passat Estate

europcar
A
5
5
5
Volkswagen Passat Estate

από

$99.80 ανά μέρα

Κανονικό

Kia Optima

panek
A
5
4
4
Kia Optima

από

$39.43 ανά μέρα

Κανονικό

Mazda 6

hertz
M
5
5
4
Mazda 6

από

$130.92 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Opel Vivaro

car net
M
9
5
4
Opel Vivaro

από

$43.48 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

από

$109.60 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot Rifter

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter

από

$62.84 ανά μέρα

Μεγάλο

Volvo S60

sixt
A
5
4
4
Volvo S60

από

$67.19 ανά μέρα

Μεγάλο

Lexus IS200

alamo
A
5
4
4
Lexus IS200

από

$152.11 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

BMW 5 Series

gt cars poland
A
5
4
4
BMW 5 Series

από

$126.36 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lexus GS200

alamo
A
5
4
4
Lexus GS200

από

$185.92 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW].

Kaizenrent

Ονομα εταιρείας:

Kaizenrent

Διεύθυνση:

ul. Wolnosci 90, Ozarowice

Τηλέφωνο:

+48 76 727 99 99

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Γνωρίστε και χαιρετίστε

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW]

Εναλλακτικά με τη KAIZENRENT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Interrent

Interrent 7 reviews

9.3 / 10

Surprice

Surprice 8 reviews

9.3 / 10

Hertz Corporate

Hertz 167 reviews

8.7 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 32 reviews

8.7 / 10

Express Car Hire

Express 33 reviews

8.7 / 10

Alamo

Alamo 98 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 101 reviews

8.4 / 10

Autocash

Autocash 42 reviews

8 / 10

Rentis

Rentis 63 reviews

7.9 / 10

SIXT Franchise

SIXT 23 reviews

7.3 / 10

RentaCarDirect

RentaCarDirect 6 reviews

7.3 / 10

CarFree

CarFree 113 reviews

6.9 / 10

AddCar

AddCar 44 reviews

6.5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη και EUROPCAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη PANEK και HERTZ στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αεροδρόμιο KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice KTW παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Standard, Suv, Economy, Mini, Estate, 9-seater, 7-seater, Fullsize, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Seat Ibiza, και Renault Captur , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Toyota Corolla, Peugeot 308, και Kia Ceed . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Avensis, Kia Optima, και Mazda 6 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων KAIZENRENT Μεγάλο στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Volvo S60, και Lexus IS200 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Suzuki Vitara, Toyota Rav4, Seat Arona, και Jeep Grand Cherokee .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: BMW 5 Series, και Lexus GS200 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice, μπορείτε να νοικιάσετε το και Peugeot Rifter .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας KAIZENRENT Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η KAIZENRENT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη KAIZENRENT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice. Η KAIZENRENT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice.

FAQ - KAIZENRENT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου KAIZENRENT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη KAIZENRENT στο αεροδρόμιο KTW;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη KAIZENRENT στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice είναι Toyota Corolla. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $55.97 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο KTW ποικίλουν από $4.59 έως $5.10.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου KAIZENRENT με χρεωστική κάρτα στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η KAIZENRENT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice [KTW];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων KAIZENRENT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Κατοβίτσε - Αεροδρόμιο - Pyrzowice ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη KAIZENRENT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!