Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

SIXT διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont. Δείτε αυτές τις προσφορές στο LCJ αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Στέισον βάγκον

Mazda 6 Estate

sixt
M
5
5
5
Mazda 6 Estate

από

$54.66 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Volkswagen Golf Estate

sixt
A
5
5
4
Volkswagen Golf Estate

από

$96.36 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Peugeot Rifter

sixt
M
7
5
1
Peugeot Rifter

από

$56.25 ανά μέρα

Οικονομικό

Renault Clio

sixt
M
5
5
2
Renault Clio

από

$69.33 ανά μέρα

Μικρό

Opel Astra

sixt
M
5
5
3
Opel Astra

από

$73.05 ανά μέρα

Μικρό

BMW 1 Series

sixt
A
5
5
3
BMW 1 Series

από

$104.12 ανά μέρα

SUV

Dacia Duster

sixt
M
5
5
3
Dacia Duster

από

$98.95 ανά μέρα

SUV

Volvo XC40

sixt
A
5
5
4
Volvo XC40

από

$129.45 ανά μέρα

Μεγάλο

Volvo S60

sixt
A
5
4
4
Volvo S60

από

$123.31 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito

sixt
M
9
5
4
Mercedes Vito

από

$144.93 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

από

$20.46 ανά μέρα

Οικονομικό

Kia Rio

budget
M
4
3
2
Kia Rio

από

$68.77 ανά μέρα

Μικρό

Seat Leon

panek
M
5
5
3
Seat Leon

από

$39.87 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

hertz
M
5
5
3
Ford Focus

από

$93.95 ανά μέρα

Μίνι

Toyota Aygo

kaizenrent
M
4
3
2
Toyota Aygo

από

$46.36 ανά μέρα

Μίνι

Kia Picanto

hertz
M
4
3
2
Kia Picanto

από

$83.66 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Seat Leon Estate

panek
M
5
5
4
Seat Leon Estate

από

$50.24 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Renault Megane Estate

hertz
M
5
5
4
Renault Megane Estate

από

$112.75 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$64.20 ανά μέρα

Κανονικό

Toyota Avensis

kaizenrent
M
5
5
4
Toyota Avensis

από

$65.08 ανά μέρα

Κανονικό

Mazda 6

hertz
M
5
5
4
Mazda 6

από

$154.67 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Opel Zafira

gt cars poland
M
7
5
1
Opel Zafira

από

$67.87 ανά μέρα

SUV

Nissan Qashqai

gt cars poland
M
5
5
4
Nissan Qashqai

από

$68.04 ανά μέρα

SUV

Renault Kadjar

europcar
A
5
5
3
Renault Kadjar

από

$86.48 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Ford Transit Passengervan

europcar
A
9
5
4
Ford Transit Passengervan

από

$98.12 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ].

SIXT Rent A Car

Ονομα εταιρείας:

SIXT Rent A Car

Διεύθυνση:

Gen. S. Maczka 35, Generala S. Maczka 35, Lodz, 94-328

Τηλέφωνο:

+48-691521615

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

Μπόνους

  • - χρέωση Αεροδρόμιο
  • - Οδική βοήθεια
  • - Απεριόριστα χιλιόμετρα

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ]

Εναλλακτικά με τη SIXT, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Hertz Corporate

Hertz 51 reviews

8.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 74 reviews

8.6 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 21 reviews

8.4 / 10

Express Car Hire

Express 148 reviews

8.2 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 15 reviews

8 / 10

Rentis

Rentis 16 reviews

7.3 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη EXPRESS και BUDGET. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη KAIZENRENT και HERTZ στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη EXPRESS. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, αυτοκίνητα στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont LCJ παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Estate, 7-seater, Economy, Compact, Suv, Fullsize, 9-seater, Mini, Luxury, Standard,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Renault Clio, Ford Fiesta, και Kia Rio , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Opel Astra, BMW 1 Series, Seat Leon, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, μπορείτε να παραλάβετε το Toyota Avensis, και Mazda 6 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT Μεγάλο στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Volvo S60 .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Dacia Duster, Volvo XC40, Nissan Qashqai, και Renault Kadjar .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Infiniti Q50 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, μπορείτε να νοικιάσετε το Peugeot Rifter, και Opel Zafira .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας SIXT Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η SIXT παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη SIXT είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont. Η SIXT διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont.

FAQ - SIXT ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου SIXT.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη SIXT στο αεροδρόμιο LCJ;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη SIXT στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont είναι Mazda 6 Estate. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $54.66 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο LCJ ποικίλουν από $4.52 έως $4.93.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου SIXT με χρεωστική κάρτα στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η SIXT δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont [LCJ];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων SIXT.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Λοτζ - Αεροδρόμιο - Wladyslaw Reymont ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη SIXT πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!