Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο LUZ αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μίνι

Kia Picanto

thrifty
M
4
3
2
Kia Picanto

από

$18.76 ανά μέρα

Μίνι

Skoda Citigo

rentis
M
4
5
2
Skoda Citigo

από

$96.55 ανά μέρα

Οικονομικό

Renault Clio

thrifty
M
5
5
2
Renault Clio

από

$18.78 ανά μέρα

Οικονομικό

Kia Rio

budget
M
5
5
2
Kia Rio

από

$63.14 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

thrifty
M
5
5
3
Ford Focus

από

$20.75 ανά μέρα

Μικρό

Skoda Rapid

rentis
M
5
5
3
Skoda Rapid

από

$96.04 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Seat Leon Estate

panek
M
5
5
4
Seat Leon Estate

από

$28.56 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Kia Optima Estate

budget
M
5
5
5
Kia Optima Estate

από

$126.18 ανά μέρα

SUV

Seat Arona

car net
M
5
5
3
Seat Arona

από

$29.90 ανά μέρα

SUV

Audi Q5

rentis
A
5
5
4
Audi Q5

από

$96.55 ανά μέρα

Κανονικό

Kia Optima

panek s.a
A
5
4
4
Kia Optima

από

$37.53 ανά μέρα

Κανονικό

Ford Mondeo

europcar
M
5
4
4
Ford Mondeo

από

$68.06 ανά μέρα

Μίνι βαν

Opel Combo

express
M
5
5
3
Opel Combo

από

$41.13 ανά μέρα

Μίνι βαν

Renault Master Cargo Van

rentis
M
3
4
3
Renault Master Cargo Van

από

$90.44 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Opel Zafira

express
M
7
5
1
Opel Zafira

από

$50.51 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Volkswagen Touran

carfree
M
7
5
1
Volkswagen Touran

από

$1,273.82 ανά μέρα

Μεγάλο

Mercedes C Class

car net
A
5
4
4
Mercedes C Class

από

$68.06 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$69.26 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

από

$75.51 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ].

AVIS Car Rental

Ονομα εταιρείας:

AVIS Car Rental

Διεύθυνση:

Krola Jana III sobieskiego 1, ul. Króla Jana III Sobieskiego 1, Lublin, 21 040

Τηλέφωνο:

(48) 663 611 508

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο LUZ αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 6 reviews

9.5 / 10

Hertz Corporate

Hertz 164 reviews

8.8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 107 reviews

8.6 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 65 reviews

8.5 / 10

Express Car Hire

Express 576 reviews

8.3 / 10

Rentis

Rentis 56 reviews

8.3 / 10

KaizenRent

KaizenRent 112 reviews

7.9 / 10

CarFree

CarFree 120 reviews

6.9 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη THRIFTY και RENTIS. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη και EUROPCAR στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη EXPRESS και RENTIS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη EXPRESS. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, αυτοκίνητα στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο LUZ παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Mini, Economy, Compact, Estate, Suv, Standard, Van, 7-seater, Fullsize, Luxury, 9-seater,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Renault Clio, και Kia Rio , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Ford Focus, και Skoda Rapid . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Kia Optima, και Ford Mondeo .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS Μεγάλο στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: και Mercedes C Class .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Seat Arona, και Audi Q5 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Infiniti Q50 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το Opel Zafira, και Volkswagen Touran .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Λουμπλίν - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο. Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο.

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο LUZ;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο είναι Kia Picanto. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $18.76 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο LUZ ποικίλουν από $4.29 έως $4.80.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο [LUZ];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Λουμπλίν - Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!