Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow. Δείτε αυτές τις προσφορές στο SZZ αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Μικρό

Hyundai i30

express
M
5
5
3
Hyundai i30

από

$21.48 ανά μέρα

Μικρό

Seat Leon

panek
A
5
5
3
Seat Leon

από

$62.67 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

express
M
5
5
2
Ford Fiesta

από

$25.35 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

kaizenrent
M
5
5
2
Toyota Yaris

από

$46.72 ανά μέρα

SUV

Nissan Qashqai

express
M
5
5
4
Nissan Qashqai

από

$35.91 ανά μέρα

SUV

Toyota Rav4

kaizenrent
A
5
5
4
Toyota Rav4

από

$78.63 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Passat

express
M
5
5
4
Volkswagen Passat

από

$35.91 ανά μέρα

Κανονικό

Opel Insignia

europcar
M
5
4
4
Opel Insignia

από

$70.50 ανά μέρα

Μίνι

Fiat 500

europcar
M
4
3
1
Fiat 500

από

$38.73 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Renault Clio Estate

europcar
M
5
5
4
Renault Clio Estate

από

$44.03 ανά μέρα

Στέισον βάγκον

Toyota Auris Estate

kaizenrent
M
5
5
4
Toyota Auris Estate

από

$101.22 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Opel Zafira

express
M
7
5
1
Opel Zafira

από

$45.60 ανά μέρα

Μίνι βαν

Opel Combo

express
M
5
5
3
Opel Combo

από

$45.60 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Renault Trafic

express
M
9
5
4
Renault Trafic

από

$47.45 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Infiniti Q50

express
A
5
4
4
Infiniti Q50

από

$65.84 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ].

AVIS Car Rental

Ονομα εταιρείας:

AVIS Car Rental

Διεύθυνση:

Glewice 1A, Glewice 1a, Goleniow, 72-100

Τηλέφωνο:

(48) 601 354 810

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο SZZ αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Hertz Corporate

Hertz 55 reviews

8.8 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 20 reviews

8.6 / 10

Express Car Hire

Express 152 reviews

8.2 / 10

Rentis

Rentis 20 reviews

8 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη EXPRESS και PANEK. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη EXPRESS και EUROPCAR στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη EXPRESS. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη EXPRESS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη EXPRESS. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, αυτοκίνητα στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow SZZ παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Compact, Economy, Suv, Standard, Mini, Estate, 7-seater, Van, 9-seater, Luxury,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, και Toyota Yaris , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Hyundai i30, και Seat Leon . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, μπορείτε να παραλάβετε το Volkswagen Passat, και Opel Insignia .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Nissan Qashqai, και Toyota Rav4 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: και Infiniti Q50 .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, μπορείτε να νοικιάσετε το και Opel Zafira .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow. Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow.

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο SZZ;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow είναι Hyundai i30. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $21.48 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο SZZ ποικίλουν από $4.43 έως $4.94.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow [SZZ];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Στσετσίν - Αεροδρόμιο - Goleniow ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!