Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

AVIS διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο DWC αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Οικονομικό

Suzuki Swift

avis
A
5
5
2
Suzuki Swift

από

$22.52 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Sunny

avis
A
5
5
3
Nissan Sunny

από

$24.66 ανά μέρα

Κανονικό

Honda Accord

avis
A
5
4
4
Honda Accord

από

$38.50 ανά μέρα

SUV

Mitsubishi ASX

avis
A
5
5
4
Mitsubishi ASX

από

$44.14 ανά μέρα

Μίνι βαν

Peugeot 3008

avis
A
5
5
2
Peugeot 3008

από

$52.90 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Infiniti Q50

avis
A
5
5
4
Infiniti Q50

από

$59.89 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Caprice

avis
A
5
4
5
Chevrolet Caprice

από

$77.27 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Toyota Previa

avis
A
7
5
1
Toyota Previa

από

$81.20 ανά μέρα

Εξωτικό

Chevrolet Camaro Coupe

avis
A
4
2
4
Chevrolet Camaro Coupe

από

$153.12 ανά μέρα

Μίνι

Kia Picanto

europcar
A
4
5
2
Kia Picanto

από

$19.05 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Aveo

europcar
A
5
5
2
Chevrolet Aveo

από

$21.16 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Yaris

europcar
A
5
3
3
Toyota Yaris

από

$23.21 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Sentra

europcar
A
5
3
3
Nissan Sentra

από

$25.76 ανά μέρα

Κανονικό

Volkswagen Jetta

europcar
A
5
4
4
Volkswagen Jetta

από

$27.45 ανά μέρα

Κανονικό

Audi A3

cargets
A
5
3
4
Audi A3

από

$104.81 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Trax

europcar
A
5
5
2
Chevrolet Trax

από

$28.02 ανά μέρα

SUV

Range Rover Vogue

cargets
A
5
5
5
Range Rover Vogue

από

$444.59 ανά μέρα

Μεγάλο

Hyundai Sonata

europcar
A
5
4
5
Hyundai Sonata

από

$35.07 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Kia Carnival

europcar
A
7
5
1
Kia Carnival

από

$48.89 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Audi A6

europcar
A
5
4
5
Audi A6

από

$63.11 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Rolls Royce Wraith

cargets
A
4
2
4
Rolls Royce Wraith

από

$1,145.41 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 4 Series Convertible

cargets
A
2
2
2
BMW 4 Series Convertible

από

$177.66 ανά μέρα

Εξωτικό

Porsche Boxster

cargets
A
2
2
2
Porsche Boxster

από

$276.33 ανά μέρα

Εξωτικό

Ferrari California

cargets
A
4
2
1
Ferrari California

από

$1,377.85 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC].

AVIS Car Rental

Ονομα εταιρείας:

AVIS Car Rental

Διεύθυνση:

Arrivals Terminal, Jebel Ali, DWC, 6891

Τηλέφωνο:

(971) 48879786

πολιτική καυσίμων

Σήκωσε και να επιστρέψει την πλήρη

Παραλαβή τύπου

Αεροδρόμιο τερματικό σταθμό παραλαβής

AVIS τοποθεσίες δίπλα στο DWC αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC]

Εναλλακτικά με τη AVIS, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

SIXT Franchise

SIXT 10 reviews

6.7 / 10

EUROPCAR Franchise

EUROPCAR 33 reviews

6.6 / 10

DOLLAR (UAE)

DOLLAR 22 reviews

6.5 / 10

Thrifty

Thrifty 11 reviews

4.5 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη EUROPCAR. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη EUROPCAR και CARGETS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο . Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη EUROPCAR. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη EUROPCAR. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο DWC παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Economy, Compact, Standard, Suv, Van, Luxury, Fullsize, 7-seater, Exotic, Mini, Convertible,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Suzuki Swift, και Chevrolet Aveo , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Sunny, Toyota Yaris, και Nissan Sentra . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Honda Accord, Volkswagen Jetta, και Audi A3 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS Μεγάλο στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Caprice, και Hyundai Sonata .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Mitsubishi ASX, Chevrolet Trax, και Range Rover Vogue .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Infiniti Q50, Audi A6, και Rolls Royce Wraith .

Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με μια ομάδα ανθρώπων και χρειάζεστε ένα Επιβατικό 7 θέσεων από το αεροδρόμιο AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, μπορείτε να νοικιάσετε το Toyota Previa, και Kia Carnival .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και BMW 4 Series Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας AVIS Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η AVIS παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη AVIS είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο. Η AVIS διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο.

FAQ - AVIS ενοικίαση αυτοκινήτου στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου AVIS.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη AVIS στο αεροδρόμιο DWC;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο είναι Suzuki Swift. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $22.52 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC];

Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο από τη AVIS σήμερα είναι TOYOTA PREVIA. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι $81.20 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο συχνά ταξινομημένη κατηγορία αυτοκινήτων από το AVIS στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC];

Η πιο συχνά νοικιασμένη κατηγορία αυτοκινήτων από τη AVIS στο αεροδρόμιο DWC είναι . Το φθηνότερο όχημα από τη AVIS είναι . Η τιμή του ξεκινάει από $24.66 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο DWC ποικίλουν από $1.36 έως $2.58.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου AVIS με χρεωστική κάρτα στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η AVIS δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο [DWC];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Al Maktoum Διεθνές Αεροδρόμιο ;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη AVIS πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!