Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

THRIFTY διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB]

Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στις εκπληκτικές διαθέσιμες προσφορές ενοικιάσεων αυτοκινήτων τις THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο. Δείτε αυτές τις προσφορές στο DAB αεροδρόμιο για να επιλέξετε το προτιμότερο από τα διαθέσιμα σήμερα.

Κανονικό

Dodge Avenger

budget
A
5
4
4
Dodge Avenger

από

$70.35 ανά μέρα

Κανονικό

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

από

$152.46 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

budget
A
5
4
2
Ford Fiesta

από

$90.93 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

hertz
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$149.77 ανά μέρα

SUV

Ford Escape

budget
A
5
5
3
Ford Escape

από

$91.87 ανά μέρα

SUV

Chevrolet Equinox

hertz
A
5
5
4
Chevrolet Equinox

από

$319.84 ανά μέρα

Μεγάλο

Chevrolet Impala

dollar
A
5
4
4
Chevrolet Impala

από

$108.13 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$121.78 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Versa

dollar
A
5
5
3
Nissan Versa

από

$108.39 ανά μέρα

Μικρό

Ford Focus

budget
A
5
5
3
Ford Focus

από

$114.30 ανά μέρα

Μίνι βαν

Toyota Sienna

alamo
A
8
5
2
Toyota Sienna

από

$115.00 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Transit Passengervan

avis
A
12
4
6
Ford Transit Passengervan

από

$267.59 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Lincoln MKS

budget
A
5
4
5
Lincoln MKS

από

$137.56 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

enterprise
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$143.08 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 4 Series Convertible

national
A
4
2
2
BMW 4 Series Convertible

από

$182.14 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

national
A
6
5
4
Ford Flex

από

$230.09 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο FL

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία παραλαβής, τη διεύθυνση επιστροφής, τον αριθμό τηλεφώνου, τις ώρες λειτουργίας, την πολιτική καυσίμων, τον τύπο παραλαβής και τα μπόνους που παρέχει η THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB].

Thrifty Car Rental

Ονομα εταιρείας:

Thrifty Car Rental

Διεύθυνση:

700 CATALINA DRIVE STE 101, DAYTONA BEACH INTL AIRPORT, DAYTONA BEACH, FL (FL), UNITED STATES, 32114

Τηλέφωνο:

(877) 283-0898

THRIFTY τοποθεσίες δίπλα στο DAB αεροδρόμιο

Για να σχεδιάσετε καλύτερα το ταξίδι σας, παρακαλούμε πλοηγηθείτε στον παρακάτω χάρτη με όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Daytona - Αεροδρόμιο. Όλα τα εικονίδια αντιστοιχούν σε τέσσερις τύπους θέσεων παραλαβής και επιστροφής: αεροδρόμιο, σιδηροδρομικό σταθμό, λιμάνι και κέντρο της πόλης.

Κοντινές περιοχές ενοικίασης αυτοκινήτων σε αεροδρόμια

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB]

Εναλλακτικά με τη THRIFTY, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα τοπικά και διεθνή γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργούν στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB]. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για τυχόν προσφορές, εκπτώσεις ή ακόμα και κουπόνια από αυτούς τους έμπιστους προμηθευτές αυτοκινήτων παγκοσμίως και κάντε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

ALAMO ehi

ALAMO 749 reviews

8.5 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 56 reviews

8.4 / 10

Enterprise

Enterprise 165 reviews

8.1 / 10

Hertz Corporate

Hertz 108 reviews

7.5 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 877 reviews

7.5 / 10

AVIS ABG

AVIS 141 reviews

7.4 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 285 reviews

7.1 / 10

Εάν χρειάζεστε ένα μικρό αυτοκίνητο για το επόμενο οδικό σας ταξίδι από το Daytona - Αεροδρόμιο [DAB], θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου από τη BUDGET και HERTZ. Παρέχουν το μεγαλύτερο αριθμό στις κατηγορίες των Οικονομικό και οχημάτων στο Daytona - Αεροδρόμιο.

Ένας τεράστιος αριθμός μέσων αυτοκινήτων παρέχεται από τη BUDGET και HERTZ στο Daytona - Αεροδρόμιο FL. Δώστε προσοχή σε αυτούς τους προμηθευτές αν θέλετε να πάρετε τα καλύτερα οχήματα των κατηγοριών Κανονικό και Μεγάλο.

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης SUV στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB], ρίξτε μια ματιά στα SUV από τη BUDGET. Αυτός ο πάροχος προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή SUV αυτοκινήτων στο Daytona - Αεροδρόμιο.

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο στο Daytona - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε προσφορές από τη ALAMO και AVIS. Παρέχουν πολλά οχήματα με Επιβατικό 7 θέσεων, Μίνι βαν.

Για όσους από εσάς θέλετε να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα στο Daytona - Αεροδρόμιο, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές από τη BUDGET. Προσφέρουν αρκετά Ελίτ πολυτελείας, Εξωτικό και Καμπριολέ αυτοκίνητα στο Daytona - Αεροδρόμιο που θα ικανοποιήσουν την κάθε επιθυμία σας.

Αεροδρόμιο THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο FL Επισκόπηση στόλου ενοικίασης αυτοκινήτου

Η THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο DAB παρέχει μια τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων από διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων: Standard, Economy, Suv, Fullsize, Compact, Van, Luxury, Convertible, Exotic,

Αν αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα Οικονομικό αυτοκίνητο από τη THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο, να είστε έτοιμοι να παραλάβετε Ford Fiesta, και Chevrolet Spark , ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Για όσους από εσάς αποφασίσετε να κλείσετε ένα Μικρό αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε Nissan Versa, και Ford Focus . ή να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνετε κράτηση ενός αυτοκινήτου κατηγορίας Κανονικό με "ή παρόμοιο" σήμα από το αεροδρόμιο THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο, μπορείτε να παραλάβετε το Dodge Avenger, και Chrysler 200 .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY Μεγάλο στο Daytona - Αεροδρόμιο περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα ενοικίασης αυτοκινήτων: Chevrolet Impala, και Ford Fusion .

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας SUV από το αεροδρόμιο THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο, θα έχετε ένα από τα παρακάτω αυτοκίνητα: Ford Escape, και Chevrolet Equinox .

Η κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων Ελίτ πολυτελείας που παρέχεται από τη THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο αποτελείται από τα ακόλουθα μοντέλα αυτοκινήτων: Lincoln MKS, και Nissan Maxima .

Μετά την επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτων της κατηγορίας Καμπριολέ από τη THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο, τα διαθέσιμα μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι και BMW 4 Series Convertible .

Δεν έχει σημασία ποια κατηγορία αυτοκινήτου θα επιλέξετε, θα έχετε πάντα την ευκαιρία να πάρετε μια αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτων δωρεάν αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οχήματα από την κατηγορία αυτοκινήτου που έχετε κλείσει.

Επιλέξτε το Αεροδρόμιο σας THRIFTY Daytona - Αεροδρόμιο σύμφωνα με τον σκοπό σας

Η THRIFTY παρέχει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό και σκοπό.

  • Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε οχήματα ενοικίασης διαφόρων κατηγοριών. Για τις μικρές οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά και μια μικρή ποσότητα αποσκευών, μπορεί να σας ταιριάζουν τα οχήματα Economy ή Compact. Αν ταξιδεύετε με περισσότερες αποσκευές, πρέπει να κατευθυνθείτε προς οχήματα κατηγορίας SUV ή Full-Size. Για ένα ταξίδι με περισσότερους επιβάτες, πρέπει να ψάξετε για οχήματα 7 θέσεων, 9 θέσεων ίσως και 12 θέσεων
  • Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο για ένα οδικό ταξίδι με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα πρέπει να δείτε διάφορα οχήματα Mini, Economy, Convertible ή ακόμα και οχήματα πολυτελείας. Για επαγγελματικά ταξίδια στο Daytona - Αεροδρόμιο, τα πιο κατάλληλα οχήματα από τη THRIFTY είναι οχήματα Full Size, Luxury και Exotic, Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο για τις ειδικές σας περιστάσεις όπως γάμους, γενέθλια και άλλα είδη εορτασμών.
  • Αν χρειάζεστε ενοικίαση αυτοκίνητου για κάποιο πάρτι, κοιτάξτε τις κλάσεις Luxury και Exotic αυτοκινήτων από το THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο. Η THRIFTY διαθέτει επίσης ευκαιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους νέους οδηγούς. Καθίστε και δείτε τις κλάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Mini, Economy και Convertible από τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο.

FAQ - THRIFTY ενοικίαση αυτοκινήτου στο Daytona - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο FL;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει του προτιμώμενου THRIFTY.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου από τη THRIFTY στο αεροδρόμιο DAB;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο από τη THRIFTY στο Daytona - Αεροδρόμιο είναι Dodge Avenger. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $70.35 ανά ημέρα.

Ποια είναι η τιμή της βενζίνης κοντά στο Daytona - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές τις βενζίνης κοντά στο αεροδρόμιο DAB ποικίλουν από $2.00 έως $2.86.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου THRIFTY με χρεωστική κάρτα στο Daytona - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου;

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την κράτησή μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρέχει η THRIFTY δυνατότητα ενοικίασης καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά στο Daytona - Αεροδρόμιο [DAB];

Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικό κάθισμα κατά την online κρατήσή σας και να το πληρώσετε στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Daytona - Αεροδρόμιο FL;

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στη THRIFTY πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!