Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

CONVERTIBLE ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαθέσιμα στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) [PBI]

Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων CONVERTIBLE West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) FL και επιλέξτε την πιο κατάλληλη προσφορά. Ανακαλύψτε μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, τις τιμές τους, καθώς και τους προμηθευτές των CONVERTIBLE ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στο Aεροδρόμιο PBI.

Καμπριολέ

Chevrolet Camaro Convertible

thrifty
A
4
2
2
Chevrolet Camaro Convertible

από

$40.96 ανά μέρα

Καμπριολέ

BMW 4 Series Convertible

sixt
A
4
2
2
BMW 4 Series Convertible

από

$220.13 ανά μέρα

Κανονικό

Chevrolet Cruze

avis
A
5
4
4
Chevrolet Cruze

από

$35.32 ανά μέρα

Κανονικό

Chrysler 200

hertz
A
5
2
3
Chrysler 200

από

$95.67 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Nissan Maxima

alamo
A
5
4
3
Nissan Maxima

από

$36.62 ανά μέρα

Ελίτ πολυτελείας

Buick Lacrosse

thrifty
A
5
4
5
Buick Lacrosse

από

$185.77 ανά μέρα

SUV

Ford Edge

avis
A
5
5
4
Ford Edge

από

$44.84 ανά μέρα

SUV

GMC Acadia

sixt
A
7
5
3
GMC Acadia

από

$335.54 ανά μέρα

Μικρό

Toyota Yaris Sedan

sixt
A
5
4
3
Toyota Yaris Sedan

από

$51.11 ανά μέρα

Μικρό

Mercedes GLA

sixt
A
5
5
3
Mercedes GLA

από

$143.82 ανά μέρα

Οικονομικό

Toyota Yaris

ace
A
4
3
2
Toyota Yaris

από

$54.89 ανά μέρα

Οικονομικό

Chevrolet Spark

thrifty
A
5
4
2
Chevrolet Spark

από

$84.57 ανά μέρα

Μίνι βαν

Nissan Quest

thrifty
A
7
5
3
Nissan Quest

από

$65.06 ανά μέρα

Μίνι βαν

Ford Club Wagon

payless
A
12
4
6
Ford Club Wagon

από

$228.79 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Fusion

alamo
A
5
4
4
Ford Fusion

από

$85.72 ανά μέρα

Μεγάλο

Ford Taurus

thrifty
A
5
4
4
Ford Taurus

από

$162.49 ανά μέρα

Εξωτικό

Ford Flex

alamo
A
6
5
4
Ford Flex

από

$216.15 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων CONVERTIBLE στο αεροδρόμιο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) (PBI), Ηνωμένες Πολιτείες

Τα Κάμπριο είναι αυτοκίνητα που έχουν τη δυνατότητα απόσυρσης της οροφής του αυτοκινήτου, γεγονός που προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία σε ανοιχτό χώρο. Είναι περιττό να πούμε ότι η επιλογή ενός αυτοκινήτου κάμπριο προϋποθέτει καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που καθιστά αυτά τα αυτοκίνητα εξαιρετικές επιλογές για ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές.

Ένα μικρό μειονέκτημα των κάμπριο αυτοκινήτων είναι ο αρκετά περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος, λόγω του μηχανισμού επαναφοράς της οροφής, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους πόντους κομψότητας που θα κερδίζετε οδηγώντας ένα όμορφο κάμπριο.

Η ενοικίαση ενός κάμπριο προσφέρει μια άκρως εκπληκτική εμπειρία και θα πρέπει σίγουρα να ληφθεί υπόψη από όλους εκείνους που είναι καινούριοι σε αυτή την κατηγορία οχημάτων.

CONVERTIBLE PBI Αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτων

Οι CONVERTIBLE κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) αντιπροσωπεύονται από τα ακόλουθα μοντέλα: Chevrolet Camaro Convertible, BMW 4 Series Convertible, ή παρόμοια ενοικιαζόμενα οχήματα του CONVERTIBLE.

CONVERTIBLE τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi)

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις προσφορές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων εντός και εκτός αεροδρομίου που βρίσκονται πλησιέστερα στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) FL. Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι συνήθως διαφορετικές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτεροι προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο CONVERTIBLE West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) FL

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή προσφοράς ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) [PBI], δώστε προσοχή όχι μόνο στο μοντέλο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και την τιμή του, αλλά και στον πωλητή ενοικίασης αυτοκινήτων ο οποίος παρέχει αυτή την προσφορά. Τα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν οχήματα CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) FL έχουν διαφορετικούς όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και έχουν τον μέσο όρο βαθμολογίας από τους προηγούμενους πελάτες μας.

Η μεγαλύτερη ποικιλία προσφορών ενοικίασης αυτοκινήτων του CONVERTIBLE στο αεροδρόμιο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) παρέχεται από την ALAMO EHI.

ALAMO ehi

ALAMO 509 reviews

8.6 / 10

SIXT Corporate

SIXT 92 reviews

8.4 / 10

NATIONAL ehi

NATIONAL 27 reviews

8.3 / 10

DOLLAR (US)

DOLLAR 33 reviews

8.2 / 10

Enterprise

Enterprise 108 reviews

8.1 / 10

THRIFTY (US)

THRIFTY 42 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 152 reviews

7.8 / 10

Easirent

Easirent 8 reviews

7.3 / 10

BUDGET ABG

BUDGET 220 reviews

7.1 / 10

AVIS ABG

AVIS 112 reviews

6.9 / 10

Payless Car Rental USA

Payless 131 reviews

6.8 / 10

ACE

ACE 28 reviews

5.1 / 10

Συχνές Ερωτήσεις - CONVERTIBLE ενοικίασης αυτοκινήτου στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi)

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μέσω CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) FL;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε την απαιτούμενη τοποθεσία παραλαβής και τη διεύθυνση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξετε την πιο κατάλληλη από τη λίστα. Επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε όλες τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων με βάση την προτιμώμενη κατηγορία αυτοκινήτου.

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου CONVERTIBLE στο Αεροδρόμιο PBI;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) είναι το Chevrolet Camaro Convertible από τη thrifty. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι $40.96 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) [PBI];

Το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) είναι επί του παρόντος το μοντέλο αυτοκινήτου CHEVROLET CAMARO CONVERTIBLE. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα παρέχεται από τον προμηθευτή thrifty. Το κόστος είναι $40.96 ανά ημέρα.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής CONVERTIBLE στο αεροδρόμιο στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) [PBI];

Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων CONVERTIBLE στο Αεροδρόμιο PBI είναι ο ALAMO ehi με μέσο όρο βαθμολογίας 8.6 από τα 10.

Το φθηνότερο όχημα CONVERTIBLE από την thrifty στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) είναι το CHEVROLET CAMARO CONVERTIBLE. Η τιμή του ξεκινάει από $40.96 ανά ημέρα.

Πόσο θα μου κοστίσουν τα καύσιμα για ένα αυτοκίνητο CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi);

Οι τιμές καυσίμων κοντά στο Αεροδρόμιο PBI κυμαίνονται από $2.29 μέχρι $2.95.

Μίνι 4.5 l/100km 51 US mpg
Οικονομικό 5.1 l/100km 46 US mpg
Μικρό 5.3 l/100km 44 US mpg
Μεσαίο 7.0 l/100km 33 US mpg
Κανονικό 7.0 l/100km 33 US mpg
Μεγάλου μεγέθους 7.4 l/100km 31 US mpg
7-θέσια 7.4 l/100km 31 US mpg
Ελίτ πολυτελείας 9.1 l/100km 25 US mpg
Μίνι βαν 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
βαν 11.6 l/100km 20 US mpg
εξωτικά/σπορ 10.6 l/100km 22 US mpg
κάμπριο 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Η κατανάλωση καυσίμων των CONVERTIBLE οχημάτων ποικίλει ανάλογα με το ακριβές μοντέλο της κατηγορίας των CONVERTIBLE ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Μπορείτε να ξοδέψετε από 5.4$ εώς 7$ για καύσιμα για μία διαδρομή 100 χλμ. κοντά ή γύρω από το West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi). Για μια διαδρομή 100 μιλίων, θα ξοδέψετε από 8.8$ εώς 11.3$.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την παραλαβή ενός CONVERTIBLE ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi);

Γενικά, αρκεί να παρουσιάσετε:

  • Δίπλωμα οδήγησης Οι κάτοχοι διπλώματος από το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει επίσης να επιδείξουν την κάρτα τους. Εάν το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι στο Ρωμαϊκό αλφάβητο (δηλαδή στα Αραβικά, τα Ελληνικά, τα Κυριλλικά ή τα Κινέζικα), απαιτείται να προσκομίσετε μια Διεθνή Άδεια Οδήγησης μαζί με τo εγχώριο δίπλωμα οδήγησης.
  • Μία έγκυρη ταυτότητα (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα).
  • Μία έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Χρειάζεται να κάνετε μία προέγκριση κατάθεσης ενοικίασης αυτοκινήτου στη γραμματεία του γραφείου ενοικίασης.

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να μπορώ να ενοικιάσω ένα όχημα CONVERTIBLE στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi);

Συνήθως πρέπει να είστε μεταξύ 25 και 70 ετών για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο CONVERTIBLE στο αεροδρόμιο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi). Οι ηλικιακοί περιορισμοί μεταξύ των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi) διαφέρουν σημαντικά.

Αν δεν εμπίπτετε σε αυτούς τους ηλικιακούς περιορισμούς, μπορείτε πάντα να βρείτε προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε ένα όχημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώσετε επιπλέον πρόσθετη επιβάρυνση νεαρού οδηγού ή χρέωση ηλικιωμένου οδηγού ή θα αγοράσετε επιπρόσθετη ασφάλιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσω ένα όχημα CONVERTIBLE μονής διαδρομής;

Ναι, ορισμένοι πωλητές παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων CONVERTIBLE μονής διαδρομής στο West Palm Beach - Αεροδρόμιο (pbi). Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του προμηθευτή. Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα μονής διαδρομής, να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν περιορισμούς και επιπρόσθετες πληρωμές. Μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του ενοικιαζόμενου μονής διαδρομής.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!