Евтини цени от над 900 доставчици на коли под наем

Коли под наем AVIS налични на Голд Коуст, Летище [OOL]

Не се колебайте да разгледате наличните страхотни сделки за коли под наем на AVIS на Голд Коуст, Летище. Вижте тези оферти на летище Arport_Code, за да изберете най-предпочитаната сред наличните към момента.

Икономичен

Skoda Fabia

firefly
A
5
5
2
Skoda Fabia

от

$63.87 на ден

Икономичен

Kia Picanto

national
A
5
3
2
Kia Picanto

от

$125.86 на ден

Компактен

Skoda Rapid

firefly
A
5
5
3
Skoda Rapid

от

$66.22 на ден

SUV

Holden Trax

thrifty
A
5
5
3
Holden Trax

от

$67.98 на ден

SUV

Mitsubishi Pajero Sport

thrifty
A
5
5
4
Mitsubishi Pajero Sport

от

$296.24 на ден

Стандартен

Hyundai i30

alpha
A
5
4
4
Hyundai i30

от

$82.69 на ден

Стандартен

Toyota Corolla Sedan

thrifty
A
5
3
4
Toyota Corolla Sedan

от

$112.96 на ден

В пълен размер

Toyota Camry

ace rental cars
A
5
4
2
Toyota Camry

от

$95.33 на ден

В пълен размер

Toyota Camry Hybrid

budget
A
5
4
5
Toyota Camry Hybrid

от

$145.84 на ден

Миниван

Hyundai iMax

bargain car rentals
A
8
4
3
Hyundai iMax

от

$95.69 на ден

Миниван

Kia Carnival

alpha
A
8
4
3
Kia Carnival

от

$204.38 на ден

Информация за AVIS на Голд Коуст, Летище

В таблицата по-долу можете да намерите информацията на AVIS за място на вземане, адрес на връщане, телефонен номер, работно време, политика за гориво, вид на вземане и бонуси, които AVIS предоставя на Голд Коуст, Летище [OOL].

AVIS Car Rental

Име на фирмата:

AVIS Car Rental

Адрес:

Terminal Drive, Pacific Highway, Bilinga, 4225, QLD, Queensland

Телефон:

CALL: (61) 2 9353 9000

политика за горивото

Вземете и да се върне пълната

Пикап

Летище терминал пикап

Бонуси

  • - Такса летище
  • - Пътна помощ
  • - Неограничен пробег

Обекти на AVIS близо до летище OOL

За да планирате по-добре пътуването си, моля, потърсете на картата по-долу всички налични обекти за коли под наем близо до Голд Коуст, Летище. Всички иконки съответстват на четири типа обекти за вземане и връщане: летище, гара, пристанище и обекти на центъра.

В близост центъра на места за коли под наем

Най-добри фирми за коли под наем на Голд Коуст, Летище [OOL]

Като алтернатива на AVIS има други налични местни и международни агенции за коли под наем, които оперират на Голд Коуст, Летище [OOL]. Уверете се, че сте проверили всякакви специални оферти, отстъпки или дори купони от тези надеждни по цял свят доставчици на коли и изберете най-добрата опция за Вас.

Hertz Corporate

Hertz 74 reviews

8.6 / 10

Alamo EMEA

Alamo 18 reviews

8.6 / 10

Budget ABG Franchise

Budget 22 reviews

8.4 / 10

Europcar Corporate

Europcar 111 reviews

7.8 / 10

Thrifty

Thrifty 12 reviews

7.7 / 10

Alpha

Alpha 27 reviews

7.7 / 10

Aerodrive AU

Aerodrive 14 reviews

7.5 / 10

Enterprise

Enterprise 54 reviews

7.5 / 10

Firefly

Firefly 63 reviews

7.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 34 reviews

7.1 / 10

Ако имате нужда от малка кола за следващото си пътуване от Голд Коуст, Летище [OOL], трябва да разгледате добре сделките за коли под наем от FIREFLY и NATIONAL. Те осигуряват най-голямото количество автомобили Икономичен и коли под наем на Голд Коуст, Летище.

Голям брой средни коли се предоставя от ALPHA и THRIFTY на Голд Коуст, Летище. Обърнете внимание на тези доставчици, за да получите автомобил на най-добра цена от Стандартен и В пълен размер за коли под наем.

За да откриете най-добрата сделка за THRIFTY кола под наем на Голд Коуст, Летище [OOL], разгледайте SUV-тата от AVIS5. Този доставчик предлага най-голямата колекция от SUV коли на Голд Коуст, Летище.

Ако търсите голяма кола на Голд Коуст, Летище, трябва да обмислите сделките от и ALPHA. Те предоставят много коли със Със 7 седалки, Миниван.

AVIS Голд Коуст, Летище Преглед на парк коли под наем

AVIS на Голд Коуст, Летище OOL предоставя огромно разнообразие от коло от различни класи коли под наем: Economy , Compact , Suv , Standard , Fullsize , Van ,

Ако сте решили да наемете Икономична кола за AVIS Голд Коуст, Летище, подгответе се да вземете Skoda Fabia, и Kia Picanto или да вземете подобрение на клас коли.

За онези от Вас, които са решили да резервират Компактна кола, можете да получите и Skoda Rapid или да вземете подобрение на клас коли

Когато резервирате Стандартен клас коли с „или сходни“ знак от AVIS Голд Коуст, Летище, можете да вземете Hyundai i30, и Toyota Corolla Sedan .

AVIS клас коли под наем в пълен размер на Голд Коуст, Летище включва следните модели на коли под наем: Toyota Camry, и Toyota Camry Hybrid .

Когато резервирате кола от SUV клас коли под наем от AVIS Голд Коуст, Летище, ще получите една от следните коли: Holden Trax, и Mitsubishi Pajero Sport .

Без значение кой клас коли си резервирате, винаги ще имате възможност да получите подобрение на класа коли безплатно в случай, че няма налични автомобили от резервирания Ви клас коли.

Изберете своята кола от AVIS Голд Коуст, Летище според Вашата цел

AVIS осигурява голям брой коли, които подхождат на всеки бюджет и цел.

  • Ако отивате на път със своето семейство, трябва да обърнете внимание на автомобили от различни класи коли под наем. За малки семейства с едно или две деца и малко количество багаж, Икономичен и Компактен клас коли може да Ви устройва. Ако пътувате с повече багаж, трябва да се обърнете към SUV или клас коли под наем в пълен размер. седалки За пътуване с повече пътници трябва да търсите коли със 7 седалки, 9 седалки, и може би 12 седалки.
  • Ако се опитвате да намерите кола от AVIS на Голд Коуст, Летище за пътуване с любимия си, трябва да разгледате различни автомобили на Мини, Икономичен, Кабриолет или дори Луксозен клас коли под наем.
  • За бизнес пътувания на Голд Коуст, Летище, най-подходящите автомобили от AVIS са в пълен размер, Луксозен и Екзотичен клас коли под наем.
  • Може да намерите подходяща кола и от AVIS на Голд Коуст, Летище за специалните си поводи като сватби, рождени дни и други видове празници. Ако Ви е нужна кола за някакъв вид парти, обмислете Луксозен и Екзотичен клас коли под наем от AVIS на Голд Коуст, Летище.
  • За млади шофьори AVIS също има някои възможности за коли под наем. Седнете и забележете Мини, Икономичен и Кабриолет клас коли под наем от AVIS на Голд Коуст, Летище.

Често задавани въпроси - AVIS рент а кар на Голд Коуст, Летище

Как да наема кола от AVIS на Голд Коуст, Летище?

Въведете нужния обект за вземане и връщане в търсачката и изберете исканата дата и време на наема Ви. След като получите резултатите от търсенето, ще можете да ги филтрирате, базирайки се на предпочитания Ви доставчик.

Кои са най-евтините коли под наем от AVIS на летище OOL?

Най-евтината кола от AVIS на Голд Коуст, Летище е Skoda Fabia. Съответната настояща цена е $63.87 на ден.

Мога ли да платя за своята резервация на рент-а-кар при AVIS с дебитна карта на Голд Коуст, Летище?

Да, можете да използвате дебитна карта, за да платите за онлайн резервацията. Обаче когато вземате колата си, ще е нужно да имате издадена кредитна карта на името на главния шофьор, за да покрие депозита за коли под наем.

Може ли някой друг освен мен да кара наетата от мен кола?

Това ще е възможно, ако изберете опцията за допълнителен шофьор по време на онлайн резервацията си. Повечето от времето това е платена опция, която се начислява на бюрото за коли под наем.

Мога ли да резервирам определен модел коли под наем по време на резервацията си?

Да, офертите, които включват специфични модели коли, са маркирани със знак „Гарантиран модел кола“ на страницата за резултати от търсене.

AVIS осигурява ли опция за детска седалка за кола на Голд Коуст, Летище [OOL]?

Да, можете да резервирате детска седалка при онлайн резервацията си и да я платите на бюрото за коли под наем.

Трябва ли да купя допълнителна застраховка за колата си под наем на Голд Коуст, Летище?

Така че ако няма да купувате пълна застраховка, препоръчително е да купите застраховка, за да гарантирате депозита си. Ще трябва да предоставите на AVIS кредитна карта с достатъчно налични средства, необходими за депозита на кола. Но ако се случат някакви тегления, застрахователната фирма ще покрие разходите. Можете да купите този тип застраховка по време на онлайн резервацията на коли под наем на уебсайта ни.

14CARS.com кола под наем приложение за IOS и Android

Намерете кола под наем близо до мен, да сравните цените и сделки, както и рент а кар ви ще любов. Това е бързо и лесно!